5,00

5 euro? OPJE MUIL, GAUW!!!! BRING BACK THE BANANA’S!!!! Het is ondertussen al wat jaartjes geleden, maar menig Feyenoord supporter kan het nog herinneren. Feyenoord – AS Roma (merda). Met een scheidsrechter die de druk van De Kuip niet aan kon en ons uit het toernooi moest knikkeren van de UEFA. Waar onze “vriendelijke vriend” Turpin de wedstrijd liet staken omdat er een opblaas banaan langs de rand van het veld terecht kwam. En ondanks dat Joris van Benthem met de (donkere) supporter die de banaan had gegooid afreisde naar Zwitserland voor de rechtszaak, gaf de UEFA (MAFIA) Feyenoord een forse straf van een wedstrijd zonder publiek, vanwege racisme (HOE DAN?¿!). En deed Feyenoord er nog een schepje bovenop om rondom alle Europese wedstrijden sinds toen metershoge palen te plaatsen met netten.

Ter nagedachtenis aan dit speciale avondje in De Kuip en omdat wij gewoon groot voorstander zijn van een terugkeer van de opblaas bananen op de tribunes. Brengen wij jullie de speciale Europese uitvoering van de opblaas banaan.

Laten wij er met z’n alle voor zorgen dat de bananen weer terug komen op de tribunes. En laat de UEFA zien hoe wij over hun denken!

Lengte banaan: 65cm

Categorie: Tag:

Beschrijving

5 euro? OP JE MUIL, GAUW!!!! BRING BACK THE BANANA’S!!!! Het is ondertussen al wat jaartjes geleden, maar menig Feyenoord supporter kan het nog herinneren. Feyenoord – AS Roma (merda). Met een scheidsrechter die de druk van De Kuip niet aan kon en ons uit het toernooi moest knikkeren van de UEFA. Waar onze “vriendelijke vriend” Turpin de wedstrijd liet staken omdat er een opblaas banaan langs de rand van het veld terecht kwam. En ondanks dat Joris van Benthem met de (donkere) supporter die de banaan had gegooid afreisde naar Zwitserland voor de rechtszaak, gaf de UEFA (MAFIA) Feyenoord een forse straf van een wedstrijd zonder publiek, vanwege racisme (HOE DAN?¿!). En deed Feyenoord er nog een schepje bovenop om rondom alle Europese wedstrijden sinds toen metershoge palen te plaatsen met netten.

Ter nagedachtenis aan dit hele speciale avondje in De Kuip en omdat wij gewoon groot voorstander zijn van een terugkeer van de opblaas bananen op de tribunes. Brengen wij jullie de speciale Europese uitvoering van de opblaas banaan.

Laten wij er met z’n alle voor zorgen dat de bananen weer terug komen op de tribunes. En laat de UEFA zien hoe wij over hun denken!

Lengte banaan: 65cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…