7,95

Op voorraad

Categorieën: ,

Beschrijving

De Feyenoord Mok – Vatos Locos! Mag op geen enkel bureau, keukentafel of koffietafel ontbreken. Voor thuis of op je werk. Je kunt altijd en overal laten zien dat jij een Kuip liefhebber bent. Dus drink je koffie van nu overal met trots!

Vatos Locos, oftewel gekke ventjes of gestoorde gozers haha. Mooi man. Met deze mok laat je wel echt zien dat je een grote bent haha. Iedereen zal je aankijken zo van waar drinkt hij nou weer uit. Achja, gestoord zijn we toch ook? En daarom zijn wij de mooiste club van allemaal.

Ondertussen hebben wij in onze webshop al de nodige mokken staan. Nog niet allemaal gezien? Dat kan hier!

LET OP! Mocht je werken met neuzen, lampies of Spartanen. Houdt er dan wel rekening mee dat die vervelende collegas die voor andere clubs zijn je overslaan met het inschenken van de koffie!

In dit geval hebben wij voor jou deze enige echte Feyenoord Mok – Vatos Locos mok! Feyenoorders houden van De Kuip. En trouwens niet alleen Feyenoorders. Het stadion wordt in binnen en buitenland geroemd. En daarom vinden wij dat je met trots mag laten zien dat jij van dit prachtige stadion houdt. Dus haal nu jouw mok!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.