7,95

Uitverkocht

Zet jezelf op de wachtlijst om een email te krijgen zodra dit product op voorraad is

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Feyenoord Mok – Lopen altijd weg!! Mag op geen enkel bureau, keukentafel of koffietafel ontbreken. Voor thuis of op je werk. Je kunt altijd en overal laten zien dat jij een Feyenoorder bent. Dus drink je koffie van nu overal met trots!

Vaak zeggen buitenstaanders dat onze haat groter is dan de liefde voor onze eigen club. Maar die mensen hebben geen idee, hoe groot onze liefde is. Ah Fijn, al jaren maken die snavels zich ten schande door overal weg te rennen. Of het nou in het stadion is, bij de ikea of in hun eigen stad. Ze Lopen Altijd Weg! Dus koop je Lopen Altijd Weg mok, en laat zien welke club jij support!

Ondertussen hebben wij in onze webshop al de nodige mokken staan. Nog niet allemaal gezien? Dat kan hier!

LET OP! Mocht je werken met een paar van die neuzen, lampies of Spartanen. Houdt er dan wel rekening mee dat die vervelende collegas die voor andere clubs zijn je overslaan met het inschenken van de koffie!

Is deze Feyenoord Mok – Lopen altijd weg! toch niet de mok die je zoekt of wil je er nog een bij voor een cadeau of een vriend? Natuurlijk kan dat! Wij hebben nog een veel ruimere assortiment van andere mokken. Klik daarvoor hier! Veel drink plezier kameraden!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.