7,95

Op voorraad

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

 

De Feyenoord Mok – Groene Haas! Mag op geen enkel bureau, keukentafel of koffietafel ontbreken. Voor thuis of op je werk. Je kunt altijd en overal laten zien dat jij een Feyenoorder bent. Dus drink je koffie van nu overal met trots!

De groene haas, onze mascotte. Bij ieder iets is die wel in beeld of komt hij langs. Omdat het onze mascotte is en hij niet zomaar iemand is voor ons hebben wij een eigen mok voor De Groene haas. Feyenoord heeft Coentje en wij De groene haas. Wil je graag drinken uit een mok van onze mascotte? Bestel de mok snel!

Ondertussen hebben wij in onze webshop al de nodige mokken staan. Nog niet allemaal gezien? Dat kan hier!

LET OP! Mocht je werken met een paar van die neuzen, lampies of Spartanen. Houdt er dan wel rekening mee dat die vervelende collegas die voor andere clubs zijn je overslaan met het inschenken van de koffie!

Is deze Feyenoord Mok – Groene Haas toch niet de mok die je zoekt of wil je er nog een bij voor een cadeau of een vriend? Natuurlijk kan dat! Wij hebben nog een veel ruimere assortiment van andere mokken. Klik daarvoor hier! Veel drink plezier kameraden!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.