Vanaf  0,99

De afgelopen jaren kregen de mensen die een kersttrui kochten een unieke FRFC kerstkaart bij hun bestelling. Omdat wij veel vragen kregen naar de kerstkaarten hebben wij besloten de kaarten ook in onze shop te gooien! Dus hierbij kan je de Kerstkaart – Groene Haas bestellen. Wil je er eentje? Geen probleem, wil je er meer ook geen probleem.

Onze kerstkaarten zijn altijd gebaseerd op de Feyenoord kersttruien die wij in de afgelopen jaren gemaakt hebben. Op deze kerstkaart loopt onze Groene Haas met een tas vol vuurwerk voor het politiebureau aan de Veranda bij De Kuip langs.

De kerstkaarten worden inclusief envelop geleverd!

SKU: Niet beschikbaar Categorieën: , Tag:

Beschrijving

De afgelopen jaren kregen de mensen die een kersttrui kochten een unieke FRFC kerstkaart bij hun bestelling. Omdat wij veel vragen kregen naar de kerstkaarten hebben wij besloten de kaarten ook in onze shop te gooien! Dus hierbij kan je de Kerstkaart – Groene Haas bestellen. Wil je er eentje? Geen probleem, wil je er meer ook geen probleem!

Onze kerstkaarten zijn altijd gebaseerd op de Feyenoord kersttruien die wij in de afgelopen jaren gemaakt hebben. Op deze kerstkaart loopt onze Groene Haas met een tas vol vuurwerk voor het politiebureau aan de Veranda bij De Kuip langs. Want no pyro no party he. Op de achterkant van de kerstkaart staat groot de tekst ”Ik hat winterstop” want ja iedereen haat winterstop. Maar soms is het ook weer ff lekker geen gezeik maargoed daar zijn wij niet voor dan moet je langs een therapeut gaan of iets.

Wat is er nou leuker dan een Feyenoord kerstkaart? Ja eigenlijk niks inderdaad. Best zonde dat jij ze moet kopen en dat je ze niet krijgt opgestuurd haha. Dan maar eentje extra kopen en zelf ergens trots ophangen.

De kerstkaarten worden inclusief envelop geleverd! Hoe meer kerstkaarten hoe meer enveloppen haha. Koop ze snel bij ons!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.