64,95

Ze schijnen daar als bakens in de verte. De duizend lampen van het Feyenoord-stadion! De lichtmasten, vier reuzen, elk een goliath. Als de hoeders van de stad! Symbolen voor het hele Legioen. En precies dát is de reden waarom dit iconische aangezicht van Stadion Feijenoord een plekje verdiend in jou woonkamer. Neem er één, twee of vier en verrijk je leven met dit moment van kippenvel.

Het beeld De Lichtmast is de achtste uit de serie Feyenoord-iconen.

Dan nog even dit. Geen verkooppraatje, maar wel een mooi gebaar. Stukje feelgood: Voor elk verkocht beeldje zal er door Icoon in Beeld € 2,50 aan het Sophia Kinderziekenhuis gedoneerd worden.

LET OP: Dit betreft een PRE-ORDER met een levertijd van +/- 8 weken ná besteldatum. We verzenden je bestelling in één keer, dus eventuele andere producten worden apart gehouden.

Uitverkocht

Zet jezelf op de wachtlijst om een email te krijgen zodra dit product op voorraad is

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

PRE-ORDER: Icoon in Beeld – De Lichtmast! Ze schijnen daar als bakens in de verte. De duizend lampen van het Feyenoord-stadion! De lichtmasten, vier reuzen, elk een goliath. Als de hoeders van de stad! Symbolen voor het hele Legioen. En precies dát is de reden waarom dit iconische aangezicht van Stadion Feijenoord een plekje verdiend in jou woonkamer. Neem er één, twee of vier en verrijk je leven met dit moment van kippenvel.

Het beeld De Lichtmast is de achtste uit de serie Feyenoord-iconen.

Tegenwoordig is de club overgestapt naar LED-verlichting, wat in onder meer financieel en technisch opzicht veel voordelen biedt. De oude, vervangen lampen van de lichtmasten woorden aangeboden door Feyenoord in een online veiling. Met die veiling kregen Feyenoord supporters de kans om een historisch item te bemachtigen. De lichtmasten van De Kuip hebben een iconische status in Rotterdam en zijn onlosmakelijk verbonden aan vele magische (voetbal)avonden.

Deze PRE-ORDER: Icoon in Beeld – De Lichtmast is gemaakt van 100% Resin: Een kunsthars met fantastische eigenschappen. Het beeldje is +/- 20 centimeter hoog inclusief sokkel. Het beeld en de sokkel zijn uit één mal gegoten. Onder op het voetje bevinden zich anti-slip rubbertjes.

Is dit niet het beeld wat je wilt? Wij hebben nog een ruim assortiment van beeldjes! Klik hier.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “PRE-ORDER: Icoon in Beeld – De Lichtmast” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 + 20 =