24,95

De Groene Haas vlag RWZ. De Groene Haas is de officiële en geliefde mascotte van Vereniging De Feijenoorder. Ontworpen door ons en groot gemaakt door jullie werd ‘De Groene Haas’ binnen no-time een van de bekendste mascottes van Nederland. Tijd voor een gekke Groene Haas vlag dus! Naast de Rotterdamse variant wilden wij ook een Feyenoord variant. Want, najah… dat hoeven wij natuurlijk helemaal niet uit te leggen, haha. Spreekt voor zich, genoeg gelult. Hier is dan De Groene Haas vlag RWZ; met het Rood, Wit en Zwart van Feyenoord!

Uitverkocht

Zet jezelf op de wachtlijst om een email te krijgen zodra dit product op voorraad is

Beschrijving

De Groene Haas Vlag – RWZ! Voor aan je huis, in het stadion, op vakantie of waar jij maar wilt.  Je kunt altijd en overal de Groene Haas laten stralen!

De Groene Haas is de officiële en geliefde mascotte van Vereniging De Feijenoorder. Ontworpen door ons en groot gemaakt door jullie werd ‘De Groene Haas’ binnen no-time een van de bekendste mascottes van Nederland. Tijd voor een gekke Groene Haas vlag dus! Het groen van Rotterdam speelt niet geheel toevallig een belangrijke rol in deze vlag. Rotterdam en Feyenoord zijn namelijk onafscheidelijk. Zoals patat en mayonaise. Zoals bier en tieten. Zoals Feyenoord en De Kuip. Zoals De Feijenoorder en De Groene Haas: Hand in Hand, Kameraden! De Groene Haas met het Rood, Wit en Zwart van Feyenoord.

Ondertussen hebben wij in onze webshop al de nodige vlaggen liggen. Nog niet allemaal gezien? Dat kan hier!

De specificaties van de Groene Haas vlag:

  • 100% dik hoogwaardig polyester
  • Haarscherpe digitale print
  • 150cm breed, 100cm hoog
  • Voorzien van een ‘stoksluis’. Geschikt voor op 1 stok

Deze Feyenoord vlag is helaas iets duurder dan de Feyenoord-vlaggen die je bij andere winkels zult aantreffen. Dat heeft met productie aantal te maken en ons motto: kwaliteit boven kwantiteit!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.