24,95

Instant classic. De I Barbari vlag! Wat moeten we er nog over zeggen? Simpeler en asocialer met een ludieke knipoog kan je ze niet maken. Daags na de “complete verwoesting” van Rome door barbaren kwamen wij met dit shirt op de proppen. Simpel. Goedkoop scoren. Headlines. Geeft niet. Blijft vet humor, wat moet je anders? Gaan zitten huilen om een fonteintje? Want zoveel was er nou eigenlijk ook niet aan de hand. In navolging daarvan kregen wij vaak de vraag om er een vlag van te maken. Dit omdat wij met z’n alle stiekem toch wel trots zijn op het ruwe asociale imago van onze club. Gekker dan Feyenoord vind je ze namelijk niet in Nederland.

Op voorraad

Categorieën: ,

Beschrijving

FRFC1908 Vlag – I Barbari!

Instant classic. De I Barbari vlag! Wat moeten we er nog over zeggen? Simpeler en asocialer met een ludieke knipoog kan je ze niet maken. Daags na de “complete verwoesting” van Rome door barbaren kwamen wij met dit shirt op de proppen. Simpel. Goedkoop scoren. Headlines. Geeft niet. Blijft vet humor, wat moet je anders? Gaan zitten huilen om een fonteintje? Want zoveel was er nou eigenlijk ook niet aan de hand. In navolging daarvan kregen wij vaak de vraag om er een vlag van te maken. Dit omdat wij met z’n alle stiekem toch wel trots zijn op het ruwe asociale imago van onze club. Gekker dan Feyenoord vind je ze namelijk niet in Nederland. Hang nu jou vlag op om te laten zien dat je toch aardig rebels bent en bij onze Feyenoord familie hoort. Koop hem snel!

De specificaties van deze FRFC1908 I Barbari vlag:

  • 100% dik hoogwaardig polyester
  • Haarscherpe digitale print
  • 150cm breed, 100cm hoog
  • Voorzien van een ‘stoksluis’. Geschikt voor op 1 stok

Deze Feyenoord vlag is helaas iets duurder dan de Feyenoord-vlaggen die je bij andere winkels zult aantreffen. Dat heeft met productie aantal te maken en ons motto: kwaliteit boven kwantiteit!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…