5,00

Al jaren krijgen we de vraag: WANNEER PINS? Nou… we gaan er met zn allen een sport van maken de pins weer terug in het leven van de Feyenoord-supporter te brengen, daarom kan je bij elke bestelling boven de 50 euro een gratis pin uit zoeken. We hebben altijd een paar verschillende om uit te kiezen en we beloven dat we ze met enige regelmaat vervangen door een ander Pinnetje!

Spaar ze allemaal!

Uitverkocht

Zet jezelf op de wachtlijst om een email te krijgen zodra dit product op voorraad is

Categorie: Tags: ,

Beschrijving

De Sportclub Feyenoord pin! Al jaren krijgen we de vraag: WANNEER PINS? Nou… we gaan er met zn allen een sport van maken de pins weer terug in het leven van de Feyenoord-supporter te brengen, daarom kan je bij elke bestelling boven de 50 euro een gratis pin uit zoeken. We hebben altijd een paar verschillende om uit te kiezen en we beloven dat we ze met enige regelmaat vervangen door een ander Pinnetje!

De pin van waar het allemaal begon, hier begon het allemaal. De vereniging Sportclub Feyenoord, soms ook Feyenoord AV, ontstond in 1978 uit een splitsing tussen de BVO Stichting Feyenoord (de profafdeling) en de amateurafdeling van Feyenoord, waarna zij verder ging als amateurvoetbalclub. Zelf komen ze uit in de vierde divisie van Nederland. Ooit wonnen ze in 1996/97 van eredivisionist FC Utrecht in de groepsfase waardoor SC Feyenoord naar de tweede ronde ging en Utrecht was uitgeschakeld. In de tweede ronde was Volendam net iets te sterk.

De pins zijn allemaal 25mm groot en voorzien van een vlindersluiting. Niet te klein, niet te groot… Perfect voor op een buckethat, cap, jas, muts, sjaal… op de veters van je schoenen of je driedelig kostuum bij een receptie!

Neem nu de Sportclub Feyenoord pin en spaar ze allemaal!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.