2,00

Nederland, Rotterdam & Feyenoord! 3 designs in 1 pakketje!

Uitverkocht

Zet jezelf op de wachtlijst om een email te krijgen zodra dit product op voorraad is

Categorieën: ,

Beschrijving

Football Club – Stickers!

Nederland, Rotterdam & Feyenoord! 3 designs in 1 pakketje!

Stickers waren misschien wel een van de eerste dingen die we lang geleden lieten maken. Back in the day toen stickers nog niet zo heel gewoon waren. De Football Club – Stickers worden natuurlijk verkocht per 12 stuks. Plak die plakker en stuur ons een foto op via Twitter en we RT’en hem!

Onze Football Club – Stickers zijn gemaakt met een plastic-vinyl coating met daaronder een zeefdruk print: wind, water en zon bestendig! Onze stickers blijven na het plakken dus jarenlang prachtig mooi! Het enige nadeel dat eraan kleeft (woordgrap) is dat de stickers relatief eenvoudig te verwijderen zijn (als ze net zijn geplakt). Voor een goede plakker is dat geen obstakel!

Zijn deze stickers toch niet helemaal wat je wilt of wil je er nog een paar bij? Dat kan! Wij hebben namelijk nog een veeeeel groter assortiment met andere stickers. Klik hier.

Specificatie van de Stickers

  • A7 formaat (7,4 cm * 10,5 cm)
  • Hoogwaardige zware kwaliteit sticker
  • Wind en watervast

Al onze stickers zijn bedoeld voor privé doeleinden. En zijn niet bedoeld voor de openbare ruimte. FRFC1908 draagt geen verantwoordelijkheid voor wat haar supporters doen met de stickers. FRFC1908 draagt geen verantwoordelijkheid en/of aansprakelijkheid voor stickers die toch daar worden geplakt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.