Vanaf  37,95

We schrijven 7 november 2019. Feyenoord treedt voor de super belangrijke wedstrijd tegen Young Boys uit Bern aan in de Europa League. Het is erop of eronder voor de stadionclub. Bij opkomst van de spelers ontrolt zich een spandoek van 100 bij 12 meter met daarop de boodschap: Fight For Us We’ll Die For You! Daar is geen speld tussen te krijgen. Supporters omlijsten de actie met tientallen rode fakkels. De Kuip kolkt.

Let op! Deze bestelling wordt apart gemaakt, het product wordt los van je bestelling geleverd. Levertijd bedraagt langer dan in de mail staat aangegeven.

SKU: Niet beschikbaar Categorie: Tags: ,

Beschrijving

We schrijven 7 november 2019. Feyenoord treedt voor de super belangrijke wedstrijd tegen Young Boys uit Bern aan in de Europa League. Het is erop of eronder voor de stadionclub. Bij opkomst van de spelers ontrolt zich een spandoek van 100 bij 12 meter met daarop de boodschap: Fight For Us We’ll Die For You! Daar is geen speld tussen te krijgen. Supporters omlijsten de actie met tientallen rode fakkels. Het kabaal rolt van de tribune. Het mooiste stadion van het noordelijk halfrond kolkt.

Wat volgt is 90 minuten strijden voor elke centimeter. Spijtig genoeg krijgt Feyenoord niet waar het recht op heeft, de eindstand is een tegen een. Desalniettemin kijkt Het Legioen trots terug op deze sfeeractie, want deze specifieke actie was de start van de weg naar boven onder Dick Advocaat. Een lange ongeslagen reeks zou volgen.

FOTO:

Deze plaat geschoten door Danny de Groot is wat ons betreft de gruwelijkste foto van deze avond. De wedstrijd was er niet naar, maar de boodschap is er eentje die supporters in het hart hebben gesloten: Feyenoord-spelers die op het veld knokken zullen ervaren dat supporters op de tribune tot het naadje zullen gaan om hun te steunen: Fight For Us We’ll Die For You!

Onze werken aan de muur worden per stuk gemaakt. De levertijd is daardoor iets langer als je van ons gewend bent. De gemiddelde levertijd is 5 tot 7 werkdagen. Alle werken worden niet voorzien van een ophangsysteem. Dit doen wij om het werk zo intact mogelijk af te leveren. En iedereen het op een andere manier kan ophangen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fight For Us, We’ll Die For You!” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien + tien =