9,95

In dit geval hebben wij voor jou deze enige echte Skull vaan, gebaseerd op het shirt uit onze webshop! Al jaren wordt in het stadion door Feyenoord supporters het “I’m Feyenoord Till I Die” gezongen. Worden er stickers geplakt, in het stadion  gezongen. Het lied symboliseert hoe diep hun liefde voor de club zit, tot de dood ons scheidt! Dus koop je Skull Feyenoord vaan nu!

 

Op voorraad

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Feyenoord Vaan – FR Till I Die, Broken Skull!

De Skull Feyenoord vaan! Voor in de auto, thuis of op je werk.  Je kunt altijd en overal laten zien dat jij trots op Rotterdam bent.

Ondertussen hebben wij in onze webshop al de nodige vanen staan. Nog niet allemaal gezien? Dat kan hier!

In dit geval hebben wij voor jou deze enige echte Skull vaan, gebaseerd op het shirt uit onze webshop! Feyenoord is een van de origineelste clubs van Nederland. Monotone ultra-liedjes hoor je alleen in De Kuip als we de tegenstander kunnen plagen. Maar eerlijkheidshalve moeten we zeggen dat we met dit Feyenoord Till I Die T-Shirt qua slogan niet echt origineel zijn. In het seizoen 2005 draaide de blockbuster-film “Hooligans” in de Nederlandse bioscopen, en in die film kwam dit bekende Engelse stadionliedje zo prominent voor dat de aanpassing snel gemaakt was: I’m Feyenoord Till I Die! I’m Feyenoord Till I Die! I know i am, i’m sure i am. I’m Feyenoord Till I Die! Na Feyenoord volgde al snel vele andere clubs in Nederland, maar nergens wordt deze tekst zo hard en recht uit het hart geschreeuwd als in De Kuip. In deze tekst kan elke Feyenoorder zich namelijk vinden: Feyenoorder ben je niet voor even, maar voor het leven!

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…