9,95

In dit geval hebben wij voor jou deze enige echte Johnny Cash, ruwe randje mok! Al een aantal jaar wordt dit icoon geadopteerd door een groot deel van Het Legioen, galmt het Ring of Fire door het stadion. Hij symboliseert voor vele het ruwe randje! Dus koop je Johnny Cash Feyenoord mok!

Uitverkocht

Zet jezelf op de wachtlijst om een email te krijgen zodra dit product op voorraad is

Beschrijving

De Rotterdam Feyenoord vaan! Voor in de auto, thuis of op je werk.  Je kunt altijd en overal laten zien dat jij trots op Rotterdam bent.

In dit geval hebben wij voor jou deze enige echte Rotterdam vaan, gebaseerd op het stadswapen wat onze mooie stad heeft! Al jaren wordt dit stadswapen met trots getoond aan iedereen door Feyenoord supporters. Logisch natuurlijk, als er echte dorzetters zijn zijn wij dat en daar mag je trots op zijn. Platgegooid  en weer opgebouwd. Of je nou gewoon trots wil zijn met een sticker, in het stadion of aan een gebouw. Het wapen symboliseert voor vele supporters het doorzettingsvermogen van de Rotterdammer en de stad zelf en dus ook van jou! Dus koop je Rotterdam Feyenoord vaan nu!

Onze vaantjes zijn +/- 20cm in lengte en 12cm breed. De vaantjes zijn vanzelfsprekend hoogwaardig afgewerkt met de franjes tussen de lagen van de vaan. De vaan zelf is gedrukt met sublimatie techniek. Tot slot is deze ‘standaard’ vaan niet voorzien van een stokje, maar is hij zo stevig dat een stokje niet nodig is.

Ondertussen hebben wij in onze webshop al een ruim assortiment nodige vanen staan. Nog niet allemaal gezien? Dat kan natuurlijk hier!

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…