2,00

Beschrijving

Stadswapen Rotterdam – Stickers!

Stickers waren misschien wel een van de eerste dingen die we lieten maken. Back in the day toen stickers nog niet zo heel gewoon waren. Deze set Stadswapen Rotterdam – Stickers is gebaseerd op onze populaire casual-lijn kleding waarop een patch zit. Lekker om te combineren en te plakken zodat iedereen ziet wie jij support. Stadswapen op een stickerT! Wie wilt dat nou niet? Ja dat dacht ik al  De stickers zijn A7 formaat en extra zware kwaliteit! Veel plezier er alvast mee!

Onze stickers zijn gemaakt met een plastic-vinyl coating met daaronder een zeefdruk print: wind, water en zon bestendig! Onze stickers blijven na het plakken dus jarenlang prachtig mooi! Het enige nadeel dat eraan kleeft (woordgrap) is dat de stickers relatief eenvoudig te verwijderen zijn (als ze net zijn geplakt). Voor een goede plakker is dat geen obstakel!

Zijn deze stickers toch niet helemaal wat je zoekt? Wij hebben nog veeeeel meer stickers op onze website! Klik hier.

Al onze stickers zijn bedoeld voor privé doeleinden. En zijn niet bedoeld voor de openbare ruimte. FRFC1908 draagt geen verantwoordelijkheid voor wat haar supporters doen met de stickers. FRFC1908 draagt geen verantwoordelijkheid en/of aansprakelijkheid voor stickers die toch daar worden geplakt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.