9,99

Speciaal voor de Conference League reeks van Feyenoord in Europa: het Europees XXL Stickerpakket!! 

Zes nieuwe verschillende sticker designs in een extra groot stickerpakket. Eerst waren ze alleen nog te verkrijgen via de Conference League Mysterybox (als je die nog niet hebt, klikken om te kopen). Maar na lang aandringen van jullie hebben wij hem toch als eigen artikel te koop. Bij elkaar voor €9,99 met een prijsvoordeel tov de normale stickerpakketten. Je krijgt: Ruim 100 stickers (en waarschijnlijk nog wat meer als je gelukt hebt). Met ontwerpen die op het Europese avontuur slaan. Komen de reis en speelsteden zoals Berlijn en Praag aan bod in dit pakket.

Genoeg geluld, kopen maar!!! En vooral PLAKKEN, want samen maken we Europa mooier!!

Uitverkocht

Zet jezelf op de wachtlijst om een email te krijgen zodra dit product op voorraad is

Categorieën: ,

Beschrijving

Een Feyenoord stickerpakket ♥ Speciaal voor de Conference League reeks van Feyenoord in Europa: het Europees XXL Stickerpakket!! 

Feyenoord stickers, er zijn er een hoop van. Maar zeker niet genoeg. Bij deze zes nieuwe verschillende sticker designs in een extra groot stickerpakket. Eerst waren ze alleen nog te verkrijgen via de Conference League Mysteriebox (als je die nog niet hebt, klikken om te kopen). Maar na lang aandringen van jullie hebben wij hem toch als eigen artikel te koop. Bij elkaar voor €9,99 met een prijsvoordeel tov de normale stickerpakketten. Je krijgt: Ruim 100 stickers (en waarschijnlijk nog wat meer als je gelukt hebt). Dit Feyenoord stickerpakket is volledig exclusief gevuld met ontwerpen die op het Europese avontuur van dit seizoen slaan. Komen de reis en speelsteden zoals Berlijn en Praag aan bod in dit pakket.

Genoeg geluld, kopen maar! En vooral PLAKKEN!!!!! Maak Europa weer een stukje mooier. Dat brengt ons gelijk tot het volgende: De FRFC Sticker Challenge. Wie plakt buiten de landsgrenzen een van de stickers op de tofste plek? De hoogste plek? De gekste plek?! Maak je foto en stuur hem in via ons Instagram account en we selecteren de lekkerste stickerplaten om met tag op onze accounts te posten!

Al onze stickers zijn bedoeld voor privé doeleinden. En zijn niet bedoeld voor de openbare ruimte. FRFC1908 draagt geen verantwoordelijkheid voor wat haar supporters doen met de stickers. FRFC1908 draagt geen verantwoordelijkheid en/of aansprakelijkheid voor stickers die toch daar worden geplakt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.