14,95

De Feyenoord onderzetter – LAW! Het lijstje onderzetters begint zo langzamerhand vrij lang te worden. Waarschijnlijk omdat een hoop dingen zich hiervoor lenen. En wij vinden het ook gewoon leuk. Want wij houden wel van een drankje en om gezeik te krijgen met de vrouw des huizes zetten wij er een keurig viltje onder. Natuurlijk wel eentje die wij tof vinden!

Hierbij de LAW-versie. Geprint op aluminium, dus gaat lang goed mee. Een leuke knipoog naar de legendarische cartoon van het wegrennende poppetje en de bijbehorende spreekkoren. Mocht je per ongeluk iemand aan je bar hebben die te hard tegen de muur is gelopen en kennelijk een voorkeur heeft voor die club uit Duivendrecht. Dan kan je met de Feyenoord onderzetter – LAW, subtiel aangeven dat die misschien maar snel de nooduitgang moet opzoeken 😉

Uitverkocht

Zet jezelf op de wachtlijst om een email te krijgen zodra dit product op voorraad is

Beschrijving

De Feyenoord onderzetters – LAW! Het lijstje onderzetters begint zo langzamerhand vrij lang te worden. Waarschijnlijk omdat een hoop dingen zich hiervoor lenen. En wij vinden het ook gewoon leuk. Want wij houden wel van een drankje en om gezeik te krijgen met de vrouw des huizes zetten wij er een keurig viltje onder. Natuurlijk wel eentje die wij tof vinden!

Hierbij de LAW-versie. Geprint op aluminium, dus gaat lang goed mee. Een leuke knipoog naar de legendarische cartoon van het wegrennende poppetje en de bijbehorende spreekkoren. Mocht je per ongeluk iemand aan je bar hebben die te hard tegen de muur is gelopen en kennelijk een voorkeur heeft voor die club uit Duivendrecht. Dan kan je met de Feyenoord onderzetters – LAW, subtiel aangeven dat die misschien maar snel de nooduitgang moet opzoeken 😉

Deze Feyenoord onderzetters – LAW zijn gemaakt van Aluminium Dibond combinatie. Dit zorgt ervoor dat ze lekker lang mee gaan, je hoeft je geen zorgen te maken dat je deze moet vervangen op de korte termijn. Waarschijnlijk wil je alleen maar extra ontwerpen toevoegen aan je collectie.

De specificaties van deze Feyenoord onderzetters :

  • Alu-dibond
  • Full colour print

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.