5,00

We zien het al jaren: De ronde kruislogo sticker op achterkanten van auto’s. Lekker! Daar is hij natuurlijk ook uitermate geschikt voor. Het is én blijft een gruwelijke sticker die je perfect op je auto kan plakken, maar toen gingen wij eens even denken… Wat is nog een stukje gruwelijker dan een normale sticker? Wat denk je van zo’n kickuh Feyenoord 3D Autosticker die er echt speciaal voor gemaakt is? Zwart, met Chrome in 3D reliëf plastic plaat met op de achterzijde super sterk 3M gecertificeerd tape: Plakken = nooit meer los (mits je hem eraf trekt natuurlijk).

Deze 3D sticker heeft een diameter van 8 centimeter.

Enfin; Wat ons betreft ziet dat er een stuk gruwelijker uit, dus we raden het ook iedereen aan: PLAKKEN MAAR!!!

Op voorraad

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

We zien het al jaren: De ronde kruislogo sticker uit onze grote stickercollectie op achterkanten van auto’s. Lekker! Daar is hij natuurlijk ook uitermate geschikt voor. Het is én blijft een gruwelijke sticker die je perfect op je auto kan plakken, maar toen gingen wij eens even denken… Wat is nog een stukje gruwelijker dan een normale sticker? Wat denk je van zo’n kickuh Feyenoord 3D Autosticker die er echt speciaal voor gemaakt is? Zwart, met Chrome in 3D reliëf plastic plaat met op de achterzijde super sterk 3M gecertificeerd tape: Plakken = nooit meer los (mits je hem eraf trekt natuurlijk).

Enfin; Wat ons betreft ziet zo’n echt plaatje er natuurlijk een stuk gruwelijker uit achterop die wagen. Je kan ook bij sommige auto’s heel het logo van je auto vervangen voor deze sticker. Misstaat ook niet. Hoe je het ook went of keert; we raden het iedereen aan: PLAKKEN MAAR DIE FEYENOORD 3D AUTOSTICKER!!!! 

Deze sticker is onderdeel van onze Goodie Programma. Je krijgt hem als optie aangeboden bij bestellingen boven de €50,-. Naast deze sticker krijg je nog een aantal andere vette producten aangeboden. Sommige kan je alleen maar krijgen en niet kopen. Welke dat zijn? Daar kom je maar op één manier achter!

Al onze stickers zijn bedoeld voor privé doeleinden. En zijn niet bedoeld voor de openbare ruimte. FRFC1908 draagt geen verantwoordelijkheid voor wat haar supporters doen met de stickers. FRFC1908 draagt geen verantwoordelijkheid en/of aansprakelijkheid voor stickers die toch daar worden geplakt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.