19,37

De Kuip: Mother of all Stadiums. Onze eigen M.O.A.S. Moeder aller stadions. Is gewoon zo, daar is namelijk geen speld tussen te krijgen! De Kuip is niet alleen na het Colosseum het meest bijzondere stadion ter wereld. De Kuip is ook nog eens gebruikt als plattegrond voor bijna elk modern stadion. Dit jaar gaat De Kuip haar 85ste levensjaar in. Uniek? Dat niet, maar er zijn nog maar weinig stadions in de wereld die aan de leeftijd van De Kuip kunnen tippen.

Is dat een probleem? Zeker niet! Want het zilveren randje: De Kuip is vaak gekopieerd. Nooit geëvenaard: De Kuip is over 100 jaar nog steeds revolutionair en de enige in z’n soort! Daarom deze week en alleen deze week: Een zilveren-design voor de zilveren dame! Gefelicieeerd Moeder aller stadions!!

Dit product wordt speciaal voor jou gemaakt. De levertijd kan hierdoor iets langer duren dan je van ons gewend bent. Hou rekening met 1-2 werkdagen extra op de gebruikelijke levertijd.

SKU: Niet beschikbaar Categorieën: , Tag:

Beschrijving

De Kuip: Mother of all Stadiums. Onze eigen M.O.A.S. Moeder aller stadions. Is gewoon zo, daar is namelijk geen speld tussen te krijgen! De Kuip is niet alleen na het Colosseum het meest bijzondere stadion ter wereld. De Kuip is ook nog eens gebruikt als plattegrond voor bijna elk modern stadion. Fuck dat: Letterlijk voor elk modern nieuwbouw stadion.

Stadion Feijenoord in Rotterdam was in 1937 zó revolutionair dat het een grotere impact heeft gehad op de voetballerij dan Feyenoord zelf. Moeilijk voor te stellen, maar wel waar: De Kuip is daarom ook niet voor niets record-houder internationale finales met maar liefst 11 (!) stuks and counting… De Kuip is na 85 jaar nog steeds het enige moderne voetbalstadion waar je het best van allemaal voetbal kan kijken. Mother of all Stadiums. De oude dame is ongeëvenaard en voor stadionbegrippen nog piep jong. Kortom: Trots als een pauw zijn we als we zeggen: Op naar de 100. Want De Kuip: Die mag écht nooit gesloopt worden!

Kortom: Wij zijn fan van De Kuip al jaren en dat dragen we ook uit met elke echte Feijenoorder die de club lief heeft! Check daarom dan ook alle andere producten die wij hebben gemaakt over De Kuip. I Love De Kuip. M.O.A.S. Allemaal oneliners die rechtstreeks bij FRFC vandaan komen. Samen zetten we Feyenoord weer op de kaart!!

Dit product wordt speciaal voor jou gemaakt. De levertijd kan hierdoor iets langer duren dan je van ons gewend bent. Hou rekening met 1-2 werkdagen extra op de gebruikelijke levertijd.

De maattabel van dit Mother of all Stadiums, T-Shirt:

S M L XL 2XL 3XL 4XL
X 70 72 75 78 79 80 80
Y 48 52 55 61 65 68 73
Z 33 35 36 37 39 40 42

Onze T-Shirts vallen fitted, wat wil zeggen: Ze vallen glad af. Hou je van een beetje meer ruimte? Dan raden we je een maatje groter aan!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.