3,50

Categorieën: ,

Beschrijving

Onze nieuwe aanwinst voor het huidige seizoen haha. Nee zonder dollen wij hebben een nieuw ontwerp aansteker uitgebracht voor jullie want, No Pyro No Party. Al zijn de meeste stemmen verdeeld over wie er wel en wie er geen pyro in het stadion willen. Wij zijn er toch voorstanders van. Het geeft de selectie toch een extra steuntje in de rug.

De enige echte BIC® aansteker No Pyro No Party. Ondertussen een blijvertje in ons assortiment. En met de hoge standaard die BIC van hun aanstekers eist, zijn wij eigenlijk nooit teleurgesteld in dit product. Ideaal voor je peukie, je lontje of als je je een keer verveeld en je het Olympisch record aanstekers werpen wilt verbeteren (nooit op mensen natuurlijk). Dus gebruik je verstand, haha!

Dus voor jou deze top aanbieding! Drie mooie aanstekers voor maar liefst 8,95! En jij bepaald, van welke je er drie wilt. Of gewoon drie verschillende

Wil je er liever wat meer kopen, dan is dit geen enkel probleem. Gewoon even hier klikken. Dan hebben wij een mooie aanbieding voor je!

Specificaties van de BIC® Aansteker No Pyro No Party:

  • BIC Graphic Europe B.V. gelicenceerde aansteker
  • Full-colour gewrapped
  • Met vuursteen en rolletje

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.