“Koop er één en je krijgt er twee!” Soort van dan… Aanstaande zondag is het weer zover. Dan verkopen wij het enige fanzine van Nederland dat 100% in kleur is gedrukt. Voor supporters. Door supporters. Deze keer ‘as usual’ 68 pagina’spure proza en dat slechts voor het bedrag van slechts 2,50 euro. Zeg nou zelf, dat is toch geen geld. Wedstrijdverslagen, nieuwtjes en mooie historische Feyen00rd-artikelen. Een must-have voor elke supporterT.

Ook een must have voor elke Feyenoorder: De jaarboeken van Postbus 1908. Na het succesvolle “I’m Feyenoord Till I Die” volgde verbetering met het jaarboek “Hallo, daar zijn we weer!” wat cumuleerde in ongetwijfeld het leukste jaarboek sinds 10 jaar: “Wij Zijn Feyenoord!” Is na drie jaar een perfecte balans tussen humor, ongelofelijke verhalen en nieuwtjes die je nergens anders las. Zelfs niet bij Lunatic News… reden te meer dus om een en ander voor jullie te combineren!

Zondag dus verkrijgbaar: Het Jaarboek 2013 – 2014 “Wij Zijn Feyenoord!” ter waarde van 24,95 (Bol.com prijs) én de nieuwste LN74 ter waarde van € 2,50 voor SLECHTS 20 euro. Deal of a lifetime! Verkrijgbaar bij alle LN verkooppunten rondom het stadion! Ben je er snel bij? Dan hebben we ook nog een tassie voor je!!

DubbelBanner LN 74 + Wij Zijn Feyenoord

Proudly powered by Wpopal.com
Add to cart