(4 klantbeoordelingen)

 19,08

‘Feyenoordfans buiten het uitvak in de Euroborg hebben hun kaarten gekocht via de Feyenoord Losse Kaarten Groep. Dat is een organisatie die kaarten regelt in alle delen van voetbalstadions’. Na de succesvolle boeken “I’m Feyenoord till I die!” en “Hallo, daar zijn we weer” lees je de avonturen van Het Legioen uit het voorbije seizoen in dit nieuwe Feyenoord Jaarboek van Postbus 1908: Wij zijn Feyenoord!

Op voorraad

Categorieën: ,

Beschrijving

‘Feyenoordfans buiten het uitvak in de Euroborg hebben hun kaarten gekocht via de Feyenoord Losse Kaarten Groep. Dat is een organisatie die kaarten regelt in alle delen van voetbalstadions’.

Tegen het einde van de zondagavond waarop FC Groningen – Feyenoord is gespeeld, komt RTV Noord met deze scoop. Een organisatie die kaarten regelt in alle delen van voetbalstadions. Klopt wel aardig, maar… een organisatie? Het is gewoon een bonte verzameling Feijenoorders die hecht aan vrijheid en houdt van Feyenoord. Niet meer, niet minder. Je vindt ze dus niet in het handelsregister van de Kamer van Koophandel. Ook niet in de Gouden Gids. Wél vind je ze in tal van kroegen in het land. In de trein. Langs de snelweg. En op de tribunes van stadions waar Feyenoord speelt. Deze bonte verzameling Feijenoorders staat garant voor tal van prachtige anekdotes in dit unieke Feyenoord jaarboek.

En na de succesvolle boeken “I’m Feyenoord till I die!” en “Hallo, daar zijn we weer” lees je de avonturen uit het voorbije seizoen in het nieuwe Feyenoord jaarboek van Postbus 1908: Wij zijn Feyenoord! Overigens is het niet alleen de FLKG die van alles meemaakt. Elke Feijenoorder heeft zijn eigen verhaal. Ook het uitvak is bij uitwedstrijden van Feyenoord nog altijd telkens stijf uitverkocht. En dan zijn daar nog de thuiswedstrijden. De Europese trips. En de avonturen die niets met welke wedstrijd dan ook te maken hebben. Al deze verhalen, van al die Feijenoorders, komen weer samen in een prachtig jaarboek. Een naslagwerk. Met een lach en soms een traan. Kortom: Een boek dat niet mag ontbreken in de boekenkast van een Feijenoorder.

In dit boek lees je verhalen over:

… de rolstoel-combi naar RKC uit
… de FLKG in -vul hier elke willekeurige plaats in-
… het stadiontraject
… onrustige samenkomens her en der in den lande
… de Europese reizen naar Trento, Marbella en Krasnodar
… hoe je een stadionverbod krijgt bij een trainingswedstrijd
… hoe een supportershome kakkerlakken cadeau kreeg
… sfeeracties en voorbereidingen daarvan
… de groene rookbom(men)
… het normalisatietraject
… een gast-verhaal van ‘bestselling author’ Youri K: PSV uit

Productinformatie:

 • Auteurs: Diverse Feijenoorders
 • Soort: Rijkelijk veel illustraties
 • Taal: Nederlands
 • Afmetingen: 22x240x170 mm
 • Gewicht: 830 gram
 • Druk: 1

 

4 beoordelingen voor ’13 / ’14: Wij zijn Feyenoord!

 1. Ron van As (geverifieerde eigenaar)

  Een absolute aanrader.

 2. FFWD

  Na de eerdere jaarboeken van Postbus 1908 heb ik ook deze weer in één ruk uitgelezen en dit derde boek is misschien wel nóg beter dan de eerste twee. Heerlijk leesvoer voor elke Feijenoorder of ieder ander die geïnteresseerd is in de wereld der fanatieke supporters.

 3. priet69

  prachtig mooi boek met leuke verhalen en schitterende foto’s.
  Een must voor iedereen die Feyenoord een warm hart toedraagt

 4. lizzyhalters

  Super boek met leuke verhalen en foto’s.
  Zit nu al te wachten tot deel 4 weer verschijnt!

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.