Jaarboek '18-'19: Al ging het soms wat minder...

  Met dit formulier machtig je Postbus 1908 om € 24,95 af te schrijven van je rekeningnummer en het jaarboek 2018 - 2019 'Al ging het soms wat minder...' naar je toe te zenden. Vul het formulier volledig in en Postbus 1908 gaat het boek verzenden naar het door jou opgegeven adres!

  Uw gegevens

  Ik ga akkoord met de incasso machtiging

  Mocht het formulier niet verzonden kunnen worden dan kun je hier direct naar de webshop gaan om het boek te bestellen (en met iDEAL te betalen).

  Het is inmiddels een begrip onder Feijenoorders: het Feyenoord jaarboek van Postbus 1908 dat je na afloop van een seizoen meeneemt op de wonderbaarlijke reis die het Legioen het voorbije Jaar Met Feyenoord weer heeft afgelegd. En ook kort na afloop van dit -hopelijk- historische seizoen zal er weer een jaarboek verschijnen. Voor Feijenoorders, Door Feijenoorders. Na het vorige seizoen waar iedereen zo nodig een jaarboek over moest maken zijn wij dit jaar natuurlijk weer de enige. Dapper de serie aan het voortzetten niet alleen bij schalen en bekers, maar ook al gaat het soms wat minder…

  Dit jaarboek gaan we het wel een beetje anders doen. Verwacht geen gortdroge verslagen van zaaddodende wedstrijden, en weinig verhalen over wat al die Feijenoorders dit seizoen weer meemaakten tijdens, maar vooral rondom wedstrijden van hun club. Helaas al helemaal geen Europese verslagen. We draaien er niet omheen. Dit seizoen was kut. Zo kut hebben we ze in jaren niet meer gezien en daarom maken we dit jaar een pauze-boek. Een foto boek met zo min mogelijk tekst, simpelweg omdat een foto meer zegt dan duizend woorden. De emotie. De irritatie. De gevoelens. 2018-2019 was niet om over naar huis te schrijven, dus doen we dat ook niet.

  LET OP: Dit boek is UITSLUITEND een PRE-ORDER. De PRE-ORDER sluit op 31-5-2019. We laten GEEN extra boeken drukken. Wil je dit boek dus graag hebben? Twijfel dan niet en sla gelijk je slag!

  En juist hiermee onderscheiden het Feyenoord jaarboek van Postbus 1908 zich van de andere boeken die zeker bij een landstitel voor Feyenoord zullen verschijnen. Recht uit het hart, in plaats van gedreven door snel geld verdienen aan eventuele successen van Feyenoord.

  Kortom, verzeker jezelf vandaag nog van de zevende uitgave in een prachtige serie. Het boek -honderden pagina’s, prachtig opgemaakt in full-colour- zal namelijk in beperkte oplage verschijnen en vandaag begint de voorinschrijving. Voor slechts EUR 24,95 (incl. verzendkosten, tijdens de pre-order) ontvang je ‘m thuis zodra ie nog warm van de drukker komt.

  Wil je liever direct betalen met iDEAL via een reguliere bestelling in onze webshop? Klikkerdeklik dan hier of op onderstaande banner om direct naar de juiste pagina te gaan.

   

  Maak je collectie compleet!

  Deel 1 “Feyenoord Till I Die” is helaas al een tijdje uitverkocht, net als deel 6: “Feyenoord Landskampioen” maar gelukkig zijn alle andere delen nog altijd (beperkt) beschikbaar! Klikkerdeklik hier bestel ze direct mee en vul je boekenplank met nóg meer gerse Feyenoord jaarboeken vol unieke verhalen en foto’s:

  jaarboeken-updated

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  vijf × 5 =

  Add to cart