19,08

Al jaren uitverkocht, maar nog 1 doosje op onze zolder gevonden! Wees er snel bij, want OP = OP!

Uitverkocht

Meld je aan voor de wachtlijst om een mailtje te krijgen als dit product weer terug op voorraad is

Categorieën: ,

Beschrijving

“Tsja, en dan vragen mensen of ik niet vind dat ik mijn leven vergooi met alleen maar voetbal, altijd Feyenoord. Ik begrijp dat sommigen er zo tegen aankijken en dat is ieders goed recht, maar zelf heb ik dat gevoel niet. Geen moment gehad ook. Een leven met alleen maar Feijenoorders om je heen, is een prachtig leven. Zo denk ik erover hoor.”

Het zijn deze woorden van clubicoon Fred Blankemeijer die precies aangeven waarom we het jaarboek ‘Europa Cup & Europoort’ hebben geschreven. Altijd Feyenoord. Een prachtig leven. En zo vormt het seizoen 2014-’15 weer een uniek hoofdstuk in een prachtig leven met de grootste en gekste club van Nederland, samengevat in dit unieke Feyenoord jaarboek.

Vergis je niet, een prachtig leven staat niet synoniem voor een leven met enkel hoogtepunten. Sterker nog, een leven met Feyenoord is zo verschrikkelijk mooi omdat de toppen enkel hoger worden vanuit de vele dalen waar we telkens instorten. Of zoals schrijfster en Feijenoorder Anna Enquist het eens treffend verwoordde: “Feyenoord is het mooiste voorbeeld van hoe het leven is. Altijd weer die teleurstellingen, maar toch doorgaan. Altijd doorgaan. De band tussen de fans en het elftal is geweldig. Ook als het heel slecht gaat, blijft iedereen rechtop staan en ritmisch schreeuwen om de jongens te steunen.”

En zo leg ‘ut. Feyenoord, wat hebben we dit jaar weer van je gehouden. En wat hebben we je weer vervloekt. In Rotterdam. In Istanbul. Kiev. Sevilla, Rijeka en Luik. Dubai. Rome. De Nederlandsche provincie. Waar niet? Waar Feyenoord was, waren wij. Met trots vastgelegd voor het nageslacht. Opdat ook al die teleurstellingen en gekke avonturen uit het seizoen 2014-’15 een plekkie krijgen in de analen van onze club.

In dit Feyenoord jaarboek lees je:
… Al die gekke avonturen uit heel Europa
… Bijdragen van gerenommeerd Feyenoord auteur: Boudewijn Warbroek
… Meer dan 600 veelal niet eerder vertoonde foto’s.
… Een exclusief kijkje achter de schermen bij ‘De Zilvervloot’.
… Hoe de UEFA = MAFIA-vlaggen op het Dwaasgebouw kwamen!
… De eerste editie van de Officiële Feyenoord Awards.
… Het medisch dossier van John Guidetti, en meer!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “’14 / ’15: Europacup & Europoort” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…