9,99

Uitverkocht

Zet jezelf op de wachtlijst om een email te krijgen zodra dit product op voorraad is

Beschrijving

Het Retro Minidress ’88-’89 – Opel Thuis, een cult item in de voetbalwereld. Al sinds jaren ’80 worden er minidressjes geproduceerd. Als eerbetoon aan dit cult item brengen wij voor jullie dan ook een uitgebreide serie van de Retro Minidress. Ben je benieuwd naar welke jaren wij allemaal hebben dan kan je dat hier bekijken. Ook hebben we voor de shirt-fetisjisten nog een mooi overzicht van de mooiste thuis- en uitshirts ooit gemaakt (even klikken hiervoor).

Op dit moment kijk je naar het Retro Minidress ’88-’89 – Opel Thuis. Het laatste seizoen van Ben Wijnstekers. De jongen van Rotterdam Zuid, liefkozend “Bennie genoemd”. Begon zijn carrière op het terrein Varkenoord, bij Overmaas. Waarna die al snel doorstroomde 50m verderop naar de jeugd van Feyenoord. Hij sloot dit jaar af als aanvoerder en had na dit seizoen er 352 wedstrijden opzitten in de competitie, 32 in de beker en 35 Europees. Waardoor hij maar liefst 419 wedstrijden voor het 1e van Feyenoord heeft gespeeld. Daarin maakte hij 17 doelpunten. Na zijn voetbalcarrière werd hij jeugdtrainer bij zijn grote liefde Feyenoord. En tegenwoordig organiseert die de voetbalclinics voor de Feyenoord Soccer Schools.

Feyenoord speelde dit seizoen in twee verschillende thuisshirts. Feyenoord speelde toen de eerste paar wedstrijden in dit shirt met Opel. Maar bij de lancering van de nieuwe Opel Vectra veranderde ook de shirtsponsor op het shirt tijdens het seizoen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.