7,95

Slechts 4 resterend op voorraad

Beschrijving

De Feyenoord Mok – Stadswapen! Mag op geen enkel bureau, keukentafel of koffietafel ontbreken. Voor thuis of op je werk. Je kunt altijd en overal laten zien dat jij een Feyenoorder bent. Dus drink je koffie van nu overal met trots!

Weten jullie nog? Dat geweldig grote doek in de bekerwedstrijd tegen hunnie? Ja de wedstrijd dat wij in blessuretijd toch nog wisten te winnen door een eigen goal. Weten jullie het weer? Mooizo, op onze mok staat het wapen van Rotterdam, de stad waar wij zo trots op zijn en gelukkig mee zijn. Het wapen in de o zo mooie groen,witte kleuren.

Ondertussen hebben wij in onze webshop al de nodige mokken staan. Nog niet allemaal gezien? Dat kan hier!

LET OP! Mocht je werken met een paar van die neuzen, lampies of Spartanen. Houdt er dan wel rekening mee dat die vervelende collegas die voor andere clubs zijn je overslaan met het inschenken van de koffie!

Is deze Feyenoord Mok – Stadswapen toch niet de mok die je zoekt of wil je er nog een bij voor een cadeau of een vriend? Natuurlijk kan dat! Wij hebben nog een veel ruimere assortiment van andere mokken. Klik daarvoor hier! Veel drink plezier kameraden!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.