(1 klantbeoordeling)

 19,08

De Muts die ook gelijk een bivak muts is. Naar beneden trekken en klaar. Handig in bepaalde situaties, als je op de fiets zit en het koud is maar je niet wil tobben. Als je zit te vissen en je maar één hand over hebt om naar beneden te trekken. Snel en zeker.

Op voorraad

Beschrijving

Bivakmutsen, we houden ervan. Deze Zwarte Bivakmuts is gewoon lekker: Onder je helm op de brommer of motor, op de ski’s en sneeuwscooter of straks tijdens de trainingen voor de elfsteden-tocht. Als de vrieskou het land betreedt dan kan je met de bivakmuts de aangezichtspijn voorkomen. De Muts die ook gelijk een bivak muts is. Naar beneden trekken en klaar. Handig in bepaalde situaties, als je op de fiets zit en het koud is maar je niet wil tobben. Als je zit te vissen en je maar één hand over hebt om naar beneden te trekken. Snel en zeker.

Deze standaard bivakmuts is gewoon een normale bivak, verstevigingen rond de ogen en niet echt elastisch. De bivakmuts is gemaakt van 100% katoen Hij rekt dus ietsjes mee, maar dat is niet noemenswaardig. De pasvorm van deze bivakmuts is ‘one-size-fits-all’ en is daarmee geschikt voor jong en oud. Het is een eenvoudige uitvoering van een klassieker. Geen fratsen, gewoon helemaal zwart. Handig in bepaalde situaties.

Specificatie van de Zwarte Bivakmuts

  • Lekker warm
  • Zwarte bivakmuts
  • Heeft FRFC kruislogolabel op de voorzijde
  • 100% katoen
  • Geen bedrukking

1 beoordeling voor Kruislogo Bivak-Muts – Zwart

  1. Tony (geverifieerde eigenaar)

    Muts valt erg klein , erg jammer.. verder snelle levering , en zoals altijd een extraatje!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *