9,95

Lekker vaantje voor in de kerstboom. Lijkt op een kerstbal, maar dan voetbal stijl. Natuurlijk maar weer één club in de wereld die zo’n idioot vaantje verkoopt. 100% FRFC Original.

Uitverkocht

Zet jezelf op de wachtlijst om een email te krijgen zodra dit product op voorraad is

Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Kerstboom Vaan – Arreslee!

De Kerstboom Vaan – Arreslee. Op deze vaan is De Kerstman vliegend op zijn arreslee te zien met op de achtergrond de stad Rotterdam. Hij vlieg met zijn arreslee over De Kuip heen, eerlijk is eerlijk dat zou iedereen wel willen haha.

De kerstvaantjes van ons zijn volledig geweven. De basis is een donkere rode stof met daarop de kerstman vliegend over de kuip te zien. Op de achterkant zie je de achteraanzicht van De Kerstman met als uitzicht het prachtige Rotterdam natuurlijk.

Je kan de kachel gewoon weer aan laten, want koud is het zeker rond deze tijd haha. 😉

Onze vaantjes zijn +/- 11cm in lengte en 11cm breed. Met een lus van 4cm. De vaantjes zijn vanzelfsprekend hoogwaardig afgewerkt met de franjes tussen de lagen van de vaan. De vaan zelf is gedrukt met sublimatie techniek. Tot slot is deze ‘standaard’ vaan niet voorzien van een stokje, maar is hij zo stevig dat een stokje niet nodig is.

Wil je toch wat burgelijker ogen, maar toch ook Feyenoord? Dan hebben wij nog een aantal andere kersttruien voor je in het assortiment.

Verder willen wij alle Feyenoorders (de rest zoekt het maar uit) nog hele fijne feestdagen wensen!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.