(1 klantbeoordeling)

 49,95

Onze club bestaat sinds 19 juli 2023, 115 jaar! Dit shirt is een terugblik op de vele prijzen die Feyenoord in haar geschiedenis heeft gewonnen. Het shirt heeft natuurlijk met Rotterdam als thema de kenmerkende groene kleur als basis. Op de mouw prijkt een speciaal ontworpen logo ter ere van het 115-jarig bestaan. Daarnaast zijn alle grote prijzen in het Nederlands (en dus ook Europees) betaald voetbal hierin meegenomen. Van de Nederlandse Supercup tot de Europacup I. Alle prijzen die Feyenoord heeft gewonnen zijn voorzien van een gouden randje. De rest zijn in donkergroene silhouetten geplaatst over het shirt. Mocht die Slot echt een gouden pik hebben, dan gaan wij nog maar even wat verzinnen om er nog een prijs bij toe te voegen aan het eind van het seizoen 23/24. Beloven alleen niks, haha. Daarnaast voor iedereen die er in het eerste uur bij waren (hebben jullie de easter egg al gevonden?), zullen een kwaliteitsverbetering op meerdere fronten merken. Het shirt, plus de sponsorprint zijn aanzienlijk verbeterd. Mochten er toch dingen beter kunnen, stuur ons gewoon een berichtje. En wij proberen je advies mee te nemen.

Haal dus nu jouw FRFC1908 Uitshirt “Rotterdam”, 2023-2025. En wees één met de historie van de club!

Wij hebben trouwens ook nog een wijziging doorgevoerd voor het thuisshirt 2022/2024. Mocht je die nog niet hebben, even hier klikken.

Dit shirt wordt zo snel mogelijk ingepakt, echter door drukte kan het een paar dagen langer duren! Shirts met bedrukking duren 2-4 werkdagen langer en kunnen niet geruild worden. ❤

Voeg hier toe welke naam je achterop wil hebben. Vergeet je rugnummer niet! (Indien je hem wel vergeet, kan je een rugnummer op je shirt dus vergeten 😋)

SKU: Niet beschikbaar Categorieën: , Tags: , , ,

Beschrijving

Hierbij presenteren wij ons tweede FRFC1908 Uitshirt “Rotterdam”, 2023-2025 (met sponsor)! Na het succes van de eerste edities, is het nu dan tijd om de eerste van het thuis/uit duo te vervangen. Gelukkig hebben wij onze topatleten uit de Kelderklasse weer kunnen strikken, want zeg nou zelf wij zien er niet allemaal uit als de Bijlow’s en Geertruida’s van deze wereld.

Dan over het shirt. In het uitshirt moet ten alle tijden een verwijzing naar het groen/wit/groen van onze stad zitten. Daarnaast moest het shirt niet de hoofdprijs kosten en willen wij eigenlijk kijken om elk jaar een van de twee shirts te wijzigen. Een shirt gaat dus twee seizoenen mee! Wat ons betreft moeten voetbalshirts  geen geldklopperij worden. De shirts zijn vanzelfsprekend van een dusdanige kwaliteit dat ze lang genoeg mee gaan. Wel hebben wij een stofkwaliteit wijziging doorgevoerd en in de kwaliteit van de sponsorprint een wijziging aangebracht, na wat tips van jullie, onze supporters ❤.

Onze club bestaat sinds 19 juli 2023, 115 jaar! Dit shirt is een terugblik op de vele prijzen die Feyenoord in haar geschiedenis heeft gewonnen. Het shirt heeft natuurlijk met Rotterdam als thema de kenmerkende groene kleur als basis. Daarnaast zijn alle grote prijzen in het Nederlands (en dus ook Europees) betaald voetbal hierin meegenomen. Van de Nederlandse Supercup tot de Europacup I. Alle prijzen die Feyenoord heeft gewonnen zijn voorzien van een gouden randje. De rest zijn in donkergroene silhouette geplaatst over het shirt. Mocht die Slot echt een gouden pik hebben, dan gaan wij nog maar even wat verzinnen om er nog een prijs bij toe te voegen aan het eind van het seizoen 23/24. Beloven alleen niks, haha.

Op de borst gebruiken wij altijd twee logo’s. Om de eenheid tussen de stad en de club te waarborgen. De ene is het FRFC1908-kruislogo en de ander het Schild van Rotterdam. Op de mouw hebben wij een speciaal nieuw ontworpen 3D-PVC-logo. Voor de hoofdsponsor van ons sportshirt hebben we dit seizoen wederom onszelf gestrikt, mocht je die niet willen moet je hier even klikken. Want wij vinden dat je altijd de keuze moet hebben of je een sponsor erop wilt of niet. Tot slot laten we het hier niet bij, want met dit shirt gaan we all-in. Bij dit sportshirt en alle andere sportshirts die we ooit gaan maken hebben we een easter-egg ingebouwd. We verklappen niet wat het is, maar met de oneliner: “home is where the heart is” kom je een heel eind!

Haal dus nu jouw FRFC1908 Uitshirt “Rotterdam”, 2023-2025 (met sponsor). En wees één met de historie van de club!

Specificaties van dit 2022, FRFC1908 Uitshirt “Rotterdam”, 2023-2025 (met sponsor):

 • Fitted design
 • 100% polyester, verbeterde stof
 • Sublimatie bedrukking, kleur op wit
 • Verbeterde sponsor print, in goud
 • Twee geborduurde jacquard badges op de voorkant, FRFC1908 & Rotterdam
 • Eerbetoon 1908 in de nek, uitgevoerd in het goud
 • FRFC “Official Licensed Product” Label
 • Easter-egg ‘Home is where the heart is’

De maattabel van dit 2022, FRFC1908 Uitshirt “Rotterdam”:

S M L XL 2XL 3XL 4XL
X 70 71 74 76 78 81 82
Y 52 54 56 58 61 64 67
Z 29 30 31 32 33 34 34

Onze sportshirts vallen sport-fitted, vergelijkbaar met de shirts van Castore (tot maat XL). Hou je van een beetje meer ruimte? Dan raden we je een maatje groter aan! Ben je al een maatje groter? Hou dan rekening met nog een maatje groter als je ruimte wil!

1 beoordeling voor FRFC1908 Uitshirt “Rotterdam”, 2023-2025 (met sponsor)

 1. Virgil (geverifieerde eigenaar)

  Topshirt, echt gers

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.