9,95

19:08 isn’t just a time. Met dit Feyenoord shirtje blijkt dat papa extra zijn best heeft gedaan om mama te plezieren tijdens de verwekking van dit kleine kameraadjes. Maar liefst 19:08 seconden hield hij het vol en toen was het gedaan: een nieuw klein Feyenoord-supportertje komt eraan!! Een persiflage op onze eigen persiflage collectie 19:08 isn’t just a time. En dat is waar hé. 19:08 is echt niet zomaar een tijd. Het is het oprichtingsjaar van Feyenoord en daarmee voor elke Feyenoord-supporter heilig. Dit shirtje is dus voor mannen die voor Feyenoord zijn en die sneller schieten dan het licht.

Kleine tip: In alle drukte waar je aan moet denken schiet het er natuurlijk vaak bij in, maar meldt de kleine kameraad in ieder geval zo snel mogelijk aan bij De Feijenoorder.

SKU: Niet beschikbaar Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Baby Shirt Made in!

Met dit Feyenoord shirtje blijkt dat papa extra zijn best heeft gedaan om mama te plezieren tijdens de verwekking van dit kleine kameraadjes. Maar liefst 19:08 seconden hield hij het vol en toen was het gedaan: een nieuw klein Feyenoord-supportertje komt eraan!! Een persiflage op onze eigen persiflage collectie 19:08 isn’t just a time. En dat is waar hé. 19:08 is echt niet zomaar een tijd. Het is het oprichtingsjaar van Feyenoord en daarmee voor elke Feyenoord-supporter heilig. Dit shirtje is dus voor mannen die voor Feyenoord zijn en die sneller schieten dan het licht.

Is dit shirt toch niet helemaal wat je zoekt of wil je liever een andere kleur? Dat kan! Klik daarvoor hier.

Kleine tip: In alle drukte waar je aan moet denken schiet het er natuurlijk vaak bij in, maar meldt de kleine kameraad in ieder geval zo snel mogelijk aan bij De Feijenoorder.

Specificaties van dit Baby Shirt Made in

  • 100% hoogwaardig katoen
  • Voorzien van drukknoopjes

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “FRFC1908 Baby Shirt Made in 19:08 seconds – Roze” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een + vier =