2,00

Gebaseerd op de sfeeractie tegen Young Boys in 2019. “FIGHT FOR US! WE’LL DIE FOR YOU!” De tekst op het spandoek was een duidelijke boodschap richting de spelers! Vecht voor ons, want wij zouden sterven voor deze club! Onze Feyenoord Fight For Us stickers zijn gemaakt met een plastic-vinyl coating met daaronder een offset print: wind, water en zon bestendig! Onze stickers blijven na het plakken dus jarenlang prachtig mooi! Het enige nadeel dat eraan kleeft (woordgrap) is dat de stickers relatief eenvoudig te verwijderen zijn (als ze net zijn geplakt). Voor een goede plakker is dat geen obstakel!

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Op 7 november 2019 speelden wij thuis in de groepsfase van de Europa League tegen Young Boys. De wedstrijd was niet om aan te gluren, maar de sfeeractie zullen wij over tientallen jaren nog herinneren. Feyenoord had namelijk in de week daarvoor kansloos verloren van de snavels, waarna een ontslag van Jaap Stam onvermijdelijk was. De wedstrijd tegen Young Boys was de eerste thuiswedstrijd onder Dick Advocaat en zorgde voor een ware omslag in het seizoen 2019/2020. Een jaar waarin we gewoon nog de dubbel hadden kunnen winnen als dat tyfus Corona was weggebleven. Enfin! De tekst op het doek was een duidelijke boodschap richting de spelers! Feyenoord Fight For Us, And We Will Die For You! Vecht voor ons, want wij zouden sterven voor deze club!

Onze Feyenoord Fight For Us stickers zijn gemaakt met een plastic-vinyl coating met daaronder een offset print: wind, water en zon bestendig! Onze stickers blijven na het plakken dus jarenlang prachtig mooi! Het enige nadeel dat eraan kleeft (woordgrap) is dat de stickers relatief eenvoudig te verwijderen zijn (als ze net zijn geplakt). Voor een goede plakker is dat geen obstakel!

Al onze stickers zijn bedoeld voor privé doeleinden. En zijn niet bedoeld voor de openbare ruimte. FRFC1908 draagt geen verantwoordelijkheid voor wat haar supporters doen met de stickers. FRFC1908 draagt geen verantwoordelijkheid en/of aansprakelijkheid voor stickers die toch daar worden geplakt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.