14,95

Feyenoord onderzetter – Stadswapen! Het lijstje onderzetters begint zo langzamerhand vrij lang te worden. Waarschijnlijk omdat een hoop dingen zich hiervoor lenen. En wij vinden het ook gewoon leuk. Want wij houden wel van een drankje en om gezeik te krijgen met de vrouw des huizes zetten wij er een keurig viltje onder. Natuurlijk wel eentje die wij tof vinden!

Hierbij de Feyenoord onderzetter – Stadswapen. Geprint op aluminium, dus gaat lang goed mee. Een illustratie door ons gemaakt, van ons prachtige stadswapen. In de loop der jaren is het stadswapen samengesteld. Met als laatste toevoeging de spreuk “Sterker Door Strijd”. Dit laatste heeft in onze ogen het stadswapen wel afgemaakt.

Op voorraad

Beschrijving

Feyenoord onderzetters – Full Support! Het lijstje onderzetters begint zo langzamerhand vrij lang te worden. Waarschijnlijk omdat een hoop dingen zich hiervoor lenen. En wij vinden het ook gewoon leuk. Want wij houden wel van een drankje en om gezeik te krijgen met de vrouw des huizes zetten wij er een keurig viltje onder. Natuurlijk wel eentje die wij tof vinden!

Hierbij de Feyenoord onderzetters – Full Support. Geprint op aluminium, dus gaat lang goed mee. Een illustratie gemaakt door één van de spandoekenmakers. De groene haas die een kleine kortsluiting in zn bovenkamer krijgt. Want hij is helemaal gek van Feyenoord!

Heb je liever een andere onderzetter? Kijk dan even hier naar de gehele collecitie.

Deze onderzetters zijn gemaakt van Aluminium Dibond combinatie. Dit zorgt ervoor dat ze lekker lang mee gaan, je hoeft je geen zorgen te maken dat je deze moet vervangen op de korte termijn. Waarschijnlijk wil je alleen maar extra ontwerpen toevoegen aan je collectie.

De specificaties van deze Feyenoord onderzetter – Full Support:

  • Alu-dibond
  • Full colour print

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.