49,95

De Feyenoord Kersttrui Groene Haas Grinch. Op deze kersttrui is Groene Haas uitgebeeld in de stijl van de Grinch. Hij sluipt vermomd als kerstman met z’n tas vol fakkels en rookpotten langs de Veranda. Want zeg nou eerlijk, no pyro no party. Na een jaartje tussenpauze hebben wij dit jaar geen oude ontwerpen, maar 2 “gruwelijk-originele(al zeggen wij het zelf) nergens anders te vinden kersttruien”. Op de achterkant hebben wij een grote duidelijk boodschap staan in stijl van de Grinch: “IK HAAT WINTERSTOP”. Ideaal om rond de kerst te dragen en zo toch een beetje het ruwe randje uit te stralen.

Je kan de kachel gewoon weer wat graadjes laten zakken, want deze kersttrui is goed warm 😉 Wil je toch wat burgelijker ogen, maar toch ook Feyenoord? Dan hebben wij de Feyenoord Kersttrui Arreslee, hierrrr klikken.

Verder willen wij alle Feyenoorders (de rest zoekt het maar uit) nog hele fijne feestdagen wensen!

LET OP: DE KERSTTRUIEN VALLEN FITTED. WIL JE RUIMTE: NEEM EEN MAATJE GROTER!

KIES EEN MAAT EN WEES SNEL, WANT DIT IS GEEN PRE-ORDER. DUS JE KAN ZO TE LAAT ZIJN!

 

SKU: Niet beschikbaar Categorieën: , Tag:

Beschrijving

De Feyenoord Kersttrui Groene Haas Grinch. Op deze kersttrui is Groene Haas uitgebeeld in de stijl van de Grinch. Hij sluipt vermomd als kerstman met z’n tas vol fakkels en rookpotten langs de Veranda. Want zeg nou eerlijk, no pyro no party. Na een jaartje tussenpauze hebben wij dit jaar geen oude ontwerpen, maar 2 “gruwelijk-originele(al zeggen wij het zelf) nergens anders te vinden kersttruien”.

De kersttruien van ons zijn volledig geweven. De basis is een licht groene stof, met daarop de Groene Haas sluipend langs de Veranda. Op de achtergrond is de De Kuip te zien. En op de achterkant hebben wij een grote duidelijk boodschap staan in stijl van de Grinch: “IK HAAT WINTERSTOP”. Ideaal om rond de kerst te dragen en zo toch een beetje het ruwe randje uit te stralen.

Je kan de kachel gewoon weer wat graadjes laten zakken, want deze kersttrui is goed warm 😉

Wil je toch wat burgelijker ogen, maar toch ook Feyenoord? Dan hebben wij de Feyenoord Kersttrui Arreslee, hierrrr klikken.

Verder willen wij alle Feyenoorders (de rest zoekt het maar uit) nog hele fijne feestdagen wensen!

LET OP: DE KERSTTRUIEN VALLEN FITTED. WIL JE RUIMTE: NEEM EEN MAATJE GROTER!

KIES EEN MAAT EN WEES SNEL, WANT DIT IS GEEN PRE-ORDER. DUS JE KAN ZO TE LAAT ZIJN!

De maattabel van deze Feyenoord Kersttrui lichtgroen:

S M L XL 2XL 3XL 4XL
X 67 67 69 71 72 73 76
Y 49 51 53 55 57 59 61
Z 80 81 82 83 84 85 86

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…