29,95

De Coördinaten Stadion Feyenoord zijn speciaal. 51° 53′ 38″N 4° 31′ 23″E is de locatie van onze heilige tempel. Zo heilig dat wij willen dat iedereen deze cijfers in zijn oren knoopt. Het is een universele weergave van de locatie van de middenstip coördinaten van de M.O.A.S. Mother of all Stadiums: Moeder aller Stadions. De Kuip is uniek. De Kuip is legendarisch. De Kuip is het ultieme stadion dat alle andere stadions overbodig maakt!

Onze T-Shirts vallen fitted, wat wil zeggen: Ze vallen glad af. Hou je van een beetje meer ruimte? Dan raden we je een maatje groter aan!

SKU: Niet beschikbaar Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

De Coördinaten Stadion Feyenoord zijn speciaal. 51° 53′ 38″N 4° 31′ 23″E is de locatie van onze heilige tempel. Zo heilig dat wij willen dat iedereen deze cijfers in zijn oren knoopt. Het is een universele weergave van de locatie van de middenstip coördinaten van de M.O.A.S. Mother of all Stadiums: Moeder aller Stadions.

Het enige stadion in Nederland waarvan de bijnaam op de borden staat, omdat de bijnaam bekender is dan de naam van het stadion zelf. Een eerbetoon van de bordenmakers van de stad aan de moeder aller stadion, want dát is De Kuip. Gelukkig beseffen steeds meer supporters hoe uniek ons stadion eigen wel niet is, wel terecht, want na het collosseum, de grootste toeristische trekpleister ter wereld, heb je De Kuip. Dan een hele tijd niks en dan pas komt de rest. Houder van diverse records. Meeste internationale finales, meeste wedstrijden van oranje, meeste bekerfinales.

Stadion Feijenoord is niet uniek omdat het inmiddels een van de oudste stadions ter wereld is. Zo is ons stadion niet uniek omdat het als geen ander kolkt. De Kuip is uniek, omdat het de eerste is in zijn soort: Een stadion met vrijhangende ringen. De moeder aller stadions is letterlijk de blauwdruk van elk stadion dat erna werd gebouwd. Bijvoorbeeld Nou Camp van Barcelona als belangrijkste voorbeeld. Evenals dat slappe aftreksel in de hoofdstad dat de MOAS moest vervangen, maar niet eens in de buurt kwam. De Kuip is onvervangbaar. Stadion Feijenoord is het origineel en dat maakt De Kuip legendarisch.

Om die reden is De Kuip letterlijk het ultieme stadion dat alle andere stadions overbodig maakt! Daarom zijn wij ape-bere-trots op die oude dame die al generatie na generatie de harten van alle voetbalsupporters in Nederland sneller laat kloppen. Wat ons betreft gaat De Kuip nooit verloren.

De specificaties van dit Coördinaten Stadion Feyenoord Shirt:

  • 100% katoen
  • Schuim zeefdruk print (3D) op de voorkant (ROTTERDAM)
  • Hoogwaardige zeefdruk bedrukking op voorkant (51° 53′ 38″ N 4° 31′ 23″ E) en achterkant
  • Voorzien van FRFC nekprint

De maattabel van dit T-Shirt:

S M L XL 2XL 3XL 4XL
X 70 72 75 78 79 80 80
Y 48 52 55 61 65 68 73
Z 33 35 36 37 39 40 42

Onze T-Shirts vallen fitted, wat wil zeggen: Ze vallen glad af. Hou je van een beetje meer ruimte? Dan raden we je een maatje groter aan!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.