Vanaf  37,95

De oppervlaktes van de spandoeken in De Kuip werden in één klap bevattelijk voor man’s hersenen: Een flatgebouw werd ingepakt met een fractie van de oppervlakte van het doek. Zo werd het Megadoek, een Mega uithangbord voor Feyenoord én Rotterdam. Een stille getuige van de huldiging. Welke Feyenoorder is niet op de foto gegaan in de fontein met het doek op de achtergrond? 15 mei 2017. Deze foto gemaakt uit een helikopter vat alles samen. Dit. Is. Feyenoord.

Let op! Deze bestelling wordt apart gemaakt, het product wordt los van je bestelling geleverd. Levertijd bedraagt langer dan in de mail staat aangegeven.

SKU: Niet beschikbaar Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Van de eerste dag tot de laatste stijf bovenaan de Eredivisie. Zo ging het seizoen 2016 – 2017 voor Feyenoord dat eindigde op de Coolsingel. Naar mate het seizoen vorderde volgde het geloof. Dit kon wel eens gaan gebeuren. Na 18 seizoenen zonder landstitel was het dan eindelijk zover voor Feyenoord: 14 mei 2017.

OPKOMST:

Volgens spelers van Heracles Almelo was het een oorverdovend kabaal dat van de tribunes rolde bij de opkomst van de spelers. Het veld trilde. Spelers konden elkaar op twee meter afstand niet verstaan. Dit hadden de Almeloérs nog nooit in hun leven mee gemaakt.  De verwarring bij de was groot en zodoende schreeuwde Het Legioen het elftal vooruit. Het duurde slechts een enkele minuut voor Kuyt de totaal verwarde verdediging van Heracles deed splitsen. Dat moment vlak voor de bal tegen de touwen vloog. De diepste ademhaling die ooit is geregistreerd in de voetbalwereld en dan de ontlading: JAAAAAAAAAAAAAAAAA. De weg naar de Coolsingel lag open.

Speciaal voor de kampioensweek trokken de sfeermakers van De Feijenoorder het Megadoek bekend van de bekerklassieker uit de kast. Het werd in stukken geknipt en toen werd pas duidelijk hoe groot de actie eigenlijk wel niet was. De oppervlaktes van de spandoeken in De Kuip werden in één klap bevattelijk voor man’s hersenen: Een flatgebouw werd ingepakt met een fractie van de oppervlakte van het doek. Een stille getuige van de huldiging op de Coolsingel. Welke Feyenoorder is niet op de foto gegaan in de fontein met het doek op de achtergrond? 15 mei 2017. Deze foto gemaakt uit een helikopter vat alles samen. Dit. Is. Feyenoord.

Onze werken aan de muur worden per stuk op aanvraag gemaakt. De levertijd is daardoor iets langer als je van ons gewend bent. De gemiddelde levertijd is 5 tot 7 werkdagen. Alle werken worden niet voorzien van een ophangsysteem, dit om het werk zo intact mogelijk af te leveren. En iedereen het op een andere manier kan ophangen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.