Haha. Ok, compleet achterhaalt bericht want velen van jullie zullen het inmiddels al wel gezien hebben, maar we doen het toch gewoon want het is een leuk bericht waar we trots op zijn: FRFC is van donkergrijs naar wit gegaan. Een uniekum want voor het eerst in het inmiddels 11-jarig bestaan is daarmee de vijftig-tinten-grijs zo goed als verdwenen. Naast de wijzigingen in kleuren hebben we ook in de webshop een duidelijke wijziging in presentatie.

FRFC Feyenoord Rotterdam SnapbackDe getalenteerde Feyenoord-fotografe  Mandy Horstink bedacht een format want “die product-presentatie zien er zo niet uit”. Ze deed de modellen en de foto’s en al snel bleek: Gelijk had ze! Nog niet alle nieuwe foto’s staan online, maar we zitten inmiddels op 90%.

Klikkerdeklik hier voor een gedegen uitsnede van het aankomend eindresultaat waar we echt onwijs blij mee zijn. Dus: cheap-pop: Als u een getalenteerde fotografe zoekt, she’s your guy! Check haar portfolio op: Instagram en stuur haar een mailtje met een aanvraag op: [email protected].

We hebben de afgelopen weken gebruikt om de website verder te optimaliseren en uit te breiden, niet alleen qua producten maar ook qua functionaliteiten. We hebben al best een hoop feedback gehad van de Vrienden van FRFC (VvF), maar nu is het dus tijd om in een wat breder perspectief te vragen: Wat vinden jullie ervan?

Dus kom er maar in! Wat is niet goed, wat kan beter, uitgebreider of mooier?

Add to cart