Met trots presenteren wij: Na het goede nieuws rond Michiel Kramer pakken we gelijk door! Het is lang geleden dat Feyenoord een klassieker speelt, in zo’n korte tijd achter elkaar. Met nog geen 10 dagen tussen de twee wedstrijden in gaan we dus spannende weken tegemoet! Vorige jaar hebben ‘wij’ FRFC1908 in aanloop naar D-Day jullie blij gemaakt met het nummer ‘Wij zijn Feyenoord’ van Berry Oost en iets later een Remix van dat nummer van DJ Icon. Dit jaar zoeken we het iets dichter bij huis. Of eigenlijk bij een zaal. Een Feyenoord track die beide dingen in één klap combineert. Een Feyenoord track die zo de Legioenzaal in kan. Maar ook niet misstaat in het stadion zelf. Dit jaar valt de eer ten deel aan onze kameraden van Lost Rebels. Echte Feyenoord-boys die in 2012 nog een succesje boekte met hun Feyenoord-nummer ‘Wat denkie dan’. Na een periode van afwezigheid zijn ze helemaal terug en hoe!

Momenteel werken de Lost Rebels hard aan hun nieuwe album (spoiler!) maar nemen nu een voorschot en trappen alvast af met deze banger: “Ken je dat niet horen dan?!”. De muzikale aanval is geopend! First shots fired. D-Days are coming. Zijn we er klaar voor?!?

Special thanks to de mannen van Selfmade-Videos (www.selfmade-videos.com) voor de clip en Mayorstudio’s ,Virus Beats en Reggster voor de productie van de track!!

Add to cart