Algemeen:
FRFC1908.nl wordt onderhouden door de medewerkers van FRFC1908.nl. Op de inhoud en het gebruik van deze site zijn de voorwaarden op deze pagina van toepassing. Bezoekers van de website gaan akkoord met de voorwaarden van deze website. FRFC1908.nl houdt te allen tijde het recht om de website te veranderen, te vervangen of te wijzigen.

Rechten:
FRFC1908.nl behoudt alle rechten met betrekking tot de inhoud, vormgeving van de website. Uitsluitend voor persoonlijk gebruik mag niets van FRFC1908.nl verveelvoudigd worden, zonder toestemming van de webmasters van FRFC1908.nl

Aansprakelijkheid:
FRFC1908.nl sluit iedere aansprakelijkheid voor de op de website verstrekte informatie en elk gebruik van de website uit. Tevens is FRFC1908.nl niet aansprakelijk voor de eventuele schade die voortkomt uit geplaatste advertenties & transacties of contacten die daaruit volgen. Daarnaast aanvaardt FRFC1908.nl geen aansprakelijkheid van gedane uitspraken die in het gastenboek voorkomen.

Ontzegging:
De makers van FRFC1908.nl behouden het recht om de toestemming te ontzeggen de website te gebruiken en/of van bepaalde diensten die op de website zijn aangeboden, gebruik te maken.

Beschikbaarheid:
De makers van FRFC1908.nl proberen de website altijd beschikbaar te houden, maar sluiten nadrukkelijk de aansprakelijkheid uit voor eventuele gevolgen van het niet beschikbaar zijn van de website FRFC1908.nl

Taalgebruik:
Als de term “jood”, “joden” etc. gebruikt wordt doelen wij niet de Joodse gemeenschap in Nederland en de hele wereld. Dit is dan gericht tegen de voetbalschare die voor de verkeerde club uit Nederland is. Wij aanvaarden daarom ook geen enkele aansprakelijkheid over deze teksten/afbeeldingen/hyperlinks etc. FRFC1908.nl is uitsluitend aanspreekbaar op het taalgebruik dat gebruikt wordt in de posts zelf, op de reacties zijn andere voorwaaren van toepassing (zie hieronder).

Reactiesysteem:
FRFC1908.nl is niet aanspreekbaar op de reacties die geplaatst zijn door bezoekers, wij verwachten echter niet dat we ooit problemen zullen krijgen door deze reacties. Reacties worden geplaatst door derden en waarneer een reactie echt niet door de beugel kan grijpen wij in. FRFC1908.nl streeft ernaar om een site te zijn, die voor iedereen prettig is om te bezoeken. Maar zoals eerder gezegd worden er door voetbalsupporters woorden vaak anders geinterpreteert dan dat de rest van Nederland en Europa dat doet. Lees meer over dit onderwerp in de Terms of Use!

Grafisch Materiaal I:
Op onze website zijn een aantal grafische afbeeldingen te vinden die evenals het taalgebruik schokkend of aanstootgevend kunnen zijn voor bepaalde bevolkingsgroepen of personen. Hier moet u dus ernstig rekening houden met het feit dat wij als supporters dit NIET richting deze bevolkingsgroepen uiten maar uitsluitend naar de club of clubs die zichzelf onrechtmatig identificeert of identificeren met deze bevolkingsgroepen. Dit feit kan niet vaak genoeg onderstreept worden!!

Grafisch Materiaal II:
Op onze website zijn veel foto’s/filmpjes te vinden. Mocht je interesse hebben in dit materiaal, neem even contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twaalf + 5 =

Add to cart