2,00

Leuk stickertje. Lekker rond.

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Sportclub Feyenoord – Stickers!

Stickers waren misschien wel een van de eerste dingen die we lieten maken. Back in the day toen stickers nog niet zo heel gewoon waren. Deze set Sportclub Feyenoord – Stickers is gebaseerd op onze populaire naam. Lekker om te combineren en te plakken zodat iedereen ziet wie jij support. Sportclub Feyenoord op een stickerT! Wie wilt dat nou niet? Ja dat dacht ik al  De stickers zijn A7 formaat en extra zware kwaliteit! Veel plezier er alvast mee!

Onze stickers zijn gemaakt met een plastic-vinyl coating met daaronder een zeefdruk print: wind, water en zon bestendig! Onze stickers blijven na het plakken dus jarenlang prachtig mooi! Het enige nadeel dat eraan kleeft (woordgrap) is dat de stickers relatief eenvoudig te verwijderen zijn (als ze net zijn geplakt). Voor een goede plakker is dat geen obstakel!

Wij hebben natuurlijk nog veeeel meer stickers in ons ruime assortiment, klik hier!

Al onze stickers zijn bedoeld voor privé doeleinden. En zijn niet bedoeld voor de openbare ruimte. FRFC1908 draagt geen verantwoordelijkheid voor wat haar supporters doen met de stickers. FRFC1908 draagt geen verantwoordelijkheid en/of aansprakelijkheid voor stickers die toch daar worden geplakt.

Specificaties sticker Sportclub Feyenoord:

  • Plastic-Vinyl stickers
  • 95mm doorsnede

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.