9,95

De Feyenoord vaan – Landskampioen 2022/2023! FEYENOORD, FEYENOORD.. WAT GAAN WE DOEN VANDAAG? WIJ GAAN WINNEN, ALLEEN MET HOEVEEL IS DE VRAAG?….. Jaja, mensen. Wij zijn landskampioen geworden. Aan het eind van het seizoen hebben wij samen met De Feijenoorder een hele toffe sfeeractie in het stadion gemaakt. En daarna aan het JEX gebouw aan de nassaukade een deel weten op te hangen. Maar schreeuw het allemaal maar nog steeds van de daken, Laat zien dat je trots bent op de club, hang de vlaggen uit en spoor al je kameraden aan dit ook te doen!

Vindt je het shirt of de vlag te groot, dan heb je meer aan deze subtiele Feyenoord vaan – Landskampioen 2022/2023

Op voorraad

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

De Feyenoord vaan – Landskampioen 2022/2023! FEYENOORD, FEYENOORD.. WAT GAAN WE DOEN VANDAAG? WIJ GAAN WINNEN, ALLEEN MET HOEVEEL IS DE VRAAG?….. Jaja, mensen. Wij zijn landskampioen geworden. Aan het eind van het seizoen hebben wij samen met De Feijenoorder een hele toffe sfeeractie in het stadion gemaakt. Na gebruik in het stadion werd het doek opgehangen aan het JEX gebouw aan de Nassaukade. Op het randje van Rotterdam-Zuid werd de stad nog even een ruime week herinnerd aan die prachtig onverwachte landstitel. De zoveelste in die fantastische Kuip. Maar schreeuw het allemaal maar nog steeds van de daken, Laat zien dat je trots bent op de club, hang de vlaggen uit en spoor al je kameraden aan dit ook te doen!

Onze vaantjes zijn +/- 20cm in lengte en 12cm breed. De vaantjes zijn vanzelfsprekend hoogwaardig afgewerkt met de franjes tussen de lagen van de vaan. De vaan zelf is gedrukt met sublimatie techniek. Tot slot is deze ‘standaard’ vaan niet voorzien van een stokje, maar is hij zo stevig dat een stokje niet nodig is.

Een uniek stukje Feyenoord-geschiedenis mag natuurlijk aan niemands muur ontbreken, of we zullen het anders formuleren: Kortom: Vindt je het shirt of de vlag te groot, dan heb je meer aan deze subtiele Feyenoord vaan – Landskampioen 2022/2023.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.