14,95

De Feyenoord onderzetter – Sportclub Feyenoord! Het lijstje onderzetters begint zo langzamerhand vrij lang te worden. Waarschijnlijk omdat een hoop dingen zich hiervoor lenen. En wij vinden het ook gewoon leuk. Want wij houden wel van een drankje en om gezeik te krijgen met de vrouw des huizes zetten wij er een keurig viltje onder. Natuurlijk wel eentje die wij tof vinden!

Hierbij de Feyenoord onderzetter – Sportclub Feyenoord. Geprint op aluminium, dus gaat lang goed mee. Het heilige logo van onze club. Het grootste deel van haar bestaan was dit de naam en het logo van onze mooie club. Sportclub Feyenoord!

Slechts 3 resterend op voorraad

Beschrijving

De Feyenoord onderzetters – Sportclub Feyenoord! Het lijstje onderzetters begint zo langzamerhand vrij lang te worden. Waarschijnlijk omdat een hoop dingen zich hiervoor lenen. En wij vinden het ook gewoon leuk. Want wij houden wel van een drankje en om gezeik te krijgen met de vrouw des huizes zetten wij er een keurig viltje onder. Natuurlijk wel eentje die wij tof vinden!

Hierbij de Feyenoord onderzetters – Sportclub Feyenoord. Geprint op aluminium, dus gaat lang goed mee. Het heilige logo van onze club. Het grootste deel van haar bestaan was dit de naam en het logo van onze mooie club. Sportclub Feyenoord!

Deze Feyenoord onderzetters zijn gemaakt van Aluminium Dibond combinatie. Dit zorgt ervoor dat ze lekker lang mee gaan, je hoeft je geen zorgen te maken dat je deze moet vervangen op de korte termijn. Waarschijnlijk wil je alleen maar extra ontwerpen toevoegen aan je collectie.

De specificaties van deze Feyenoord onderzetter – Sportclub Feyenoord:

  • Alu-dibond
  • Full colour print

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.