Deze Feyenoord fanshop verzend pakketjes over de hele wereld! Zo, dat is pas een statement. En we liegen er niet over ook. Het is echt waar!! We proberen het verzenden van producten zo aantrekkelijk en laagdrempelig mogelijk te maken, maar voor een ‘kleine’ webshop valt dat niet mee. We doen dus behoorlijk water bij de wijn om onze mede-supporters die wat bestellen een plezier te doen. Naast het drukken / meebetalen van de verzendkosten zit er in principe altijd ** bij elke bestelling een aantal extra goodies die je gratis van ons krijgt. Gewoon omdat het kan!

Deze Feyenoord fanshop verzend cadeautjes bij elk pakketje. Dat kan variëren tussen: stickers, bierviltjes, sleutelhangers, posters, fanzines, krantjes maar als we echt gek doen: gratis boeken, t-shirts, vlaggen of een ander “groot” product. We kondigen het niet aan: we doen het gewoon. Geen woorden, maar daden!!

Verzendkosten in onze Feyenoord fanshop

Voor Nederlandse bestellers: Afhankelijk van het gewicht van uw bestelling calculeert de webshop automatisch de verzendkosten. Dit gebeurd op basis van het gewicht. Als het gewicht van de bestelling brievenbus post onmogelijk maakt veranderd het automatisch in aangetekend pakket. Het kan dus zijn dat u bij bestelling van een aantal sets stickers al snel op aangetekende verzending uitkomt, helaas is hiervoor geen andere mogelijkheid. Buitenlandse adressen hebben sowieso pech: Naar het buitenland verzenden we uitsluitend aangetekend.

Regio Verzendkosten Opmerkingen
Nederland PostNL Brievenbus post: € 0,83 – € 5,50
DPD Aangetekend pakket: € 5,50
Calculatie op basis van gewicht
Frankrijk / Verenigd Koningrijk / Duitsland / België DPD Aangetekend pakket: € 10,00 Standaard vaste prijs
Rest van de wereld PostNL: Aangetekend pakket: € 15,00 Verzending via PostNL, deze tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen en het kan zijn dat we u vragen extra bij te betalen. Actuele tarieven treft u hierrrrrr.

Gratis verzending bij deze Feyenoord fanshop

Omdat wij alle Feyenoorders gewoon heel erg lief hebben trekken wij de grens voor gratis verzendingen op € 100,- . Dat is veel lager dan die van de officiële Feyenoord Fanshop. Niet omdat het verstandig is voor ons, maar gewoon omdat het kan. Veel meer dan dat kunnen we er ook niet over vertellen. Het is echt waar, probeer het maar!

Kan ik het niet ophalen op Wedstrijddagen bij de FRFC-Kraam?

We krijgen vaak vragen in de trend van: Kan ik het niet gewoon ophalen op wedstrijddagen? Zeker!! Dat kan! Maarrrr de reden dat we dit nog niet online mogelijk maken is als volgt: we zijn er niet altijd met de kraam. We zijn echte mooi weer verkopers en verkopen dus alleen als het weer ons aan staat. Temperatuur speelt geen rol in deze keuze (tenzij het -20 is), maar regen wel! We gokken niet, dus op basis van de weersverwachting is het volgende percentage (%) kraam-kans redelijk juist:

Weertype % Aanvullende opmerkingen
☀ ZON  98% Alleen in geval van ziekte, extreme vermoeidheid of simpelweg geen zin zijn we er niet met de kraam
BEWOLKT  90% Zolang de wolken niet leeglopen gaat het goed en zijn we er!
KOU 85%  Alleen bij diepvries-tempraturen of als alles zeiknat is van de papsneeuw haken we af. Anders staan we er zeker
REGEN 1%  Miezer, harde regen, zachte regen, hagel… Je kan op één ding rekenen: Waarschijnlijk zijn we er niet!!

Sponsor van De Feijenoorder


** Dit is een belofte geen garantie! Zolang de voorraad strekt, OP = OP! Er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Add to cart