Opmerkelijk verhaal: We krijgen regelmatig de vraag of we naast iPhone en Samsung ook ‘andere’ telefoonhoesjes kunnen maken. Het antwoord? Jazeker! De Chinees die ze in elkaar blubbert met de 3D-Printer heeft bij ons aangegeven: “Alle soolten telefoonhoesjes kunnen gelegeld wolden.” Dus dat nemen we dan maar voor waar aan! Alleen… Je voelt hem al aankomen, dit is dan een ontelbare hoeveelheid soorten. Dus hebben we het volgende bedacht:

Met het formulier dat je op deze pagina vindt kan je aangeven wat voor telefoonhoesje je wil hebben en voor welke telefoon. Voor Samsung en iPhone hebben wij wel alvast een lijstje (klik op je merk voor het overzicht). Staat die er niet tussen dan is de procedure is als volgt:

  1. Je vult het formulier op deze pagina in met je gegevens. We verzamelen gegevens van iedereen tot de pre-order afloopt.
  2. Wij gaan checken bij de Chinees of hij daadwelkelijk het hoesje dat jij nodig heb kan maken.
  3. Als we het hoesje voor jou telefoon kunnen produceren dan sturen we je een link van een ultra-geheime product pagina zodat je via ‘normale’ weg je pre-order kan afronden.
  4. Jij bestelt je hoesje gewoon online in onze shop tijdens de laatste dagen van de pre-order en je spoort al je Feyenoord-maten aan om ook FRFC te gaan representen.
  5. Het is +/- 3 tot 4 weken wachten tot je nieuwe telefoonhoesje arriveert.

MOMENTEEL NEMEN WE GEEN BESTELLINGEN AAN. MAAR… JE KAN HET FORMULIER INVULLEN ALS JE TELEFOON ONTBREEKT. WIJ GAAN DAN ACHTERHALEN OF HIJ BESCHIKBAAR IS EN VOEGEN HEM INDIEN “JA” TOE AAN HET FORMULIER.

    Add to cart