Vandaag te gast: De nieuwe, regerende, onverslagen en onbetwiste professor Feyenoord: Kees van Gent. We praten dus uiteraard over de Quiz der Feyenoord-Quizen: Professor Feyenoord. We hebben het over Groningen – Feyenoord en natuurlijk met onze vingers in de oren over Tonny Vilhena, over de schandalige wissel van Jens Toornstra en de zalige goal van Jørgensen (MAN OF THE MATCH!). We hebben het over de laatste Europese wedstrijd tegen Napoli én de wedstrijd tegen Vitesse en het idiote spandoek dat hun hebben opgehangen in Rome. Ohja en ook nog een ander dingetje; Patrick kreeg klappen in Charkov en ogen vol met pepperspray dus dat stippen we ook nog even kort aan. En natuurlijk tot slot:

++ Een Feyenoord Quiz!!! Met Quizmaster: Professor Feyenoord!!! ++

Wat kan je winnen?! Een cadeaubon ter waarde van 19,08 in onze eigen webshop ( https://www.frfc1908.nl )! De vragen worden gesteld door Kees, de juiste antwoorden kan je hieronder in de comments plaatsen.

Spelregels:

  1. Wie als enige alles goed heeft wint;
  2. In het geval van meerdere goede antwoorden gaan we een loterij doen (niet zoals met de bekerfinale kaartverkoop, maar echt een eerlijke);
  3. In het geval van een loterij heeft degene die alle antwoorden als eerste goed had een verdubbelaar; zijn naam gaat twee keer in de pot!

De juiste antwoorden volgen later deze week!!!