20,00

Feyenoord stond er in de ogen van velen niet goed voor toen het onder leiding van een nieuwe trainer aan het seizoen 2021/’22 ging beginnen. Te smalle selectie, te weinig geld, onvoldoende kwaliteit… Derde worden in de competitie: zelfs dat was nog maar de vraag.

Misschien viel er nog wat te winnen in dat  nieuwe Europese toernooi, voor derderangs ploegen. Toch werd de derde plek overtuigend behaald in de Eredivisie. En die Conference League bleek gaandeweg aardigere resultaten op te leveren tegen steeds sterkere tegenstanders. Terwijl andere Nederlandse teams sneuvelden, bleef de club uit Rotterdam-Zuid staande.

Uitverkocht

Zet jezelf op de wachtlijst om een email te krijgen zodra dit product op voorraad is

Categorieën: ,

Beschrijving

Tirana ’22. Het belangrijkste evenement van Feyenoord over de laatste 20 jaar. Ongekend, want Feyenoord stond er in de ogen van velen niet goed voor toen het onder leiding van een nieuwe trainer aan het seizoen 2021/’22 ging beginnen. Te smalle selectie, te weinig geld, onvoldoende kwaliteit… Derde worden in de competitie: zelfs dat was nog maar de vraag. Misschien viel er nog wat te winnen in dat nieuwe Europese toernooi, voor derderangs ploegen. Toch werd de derde plek overtuigend behaald in de Eredivisie. Die Conference League bleek gaandeweg aardigere resultaten op te leveren tegen steeds sterkere tegenstanders. Terwijl andere Nederlandse teams sneuvelden, bleef de club uit Rotterdam-Zuid staande.

Gerard Tuk (’s-Gravendeel, 1969) volgde en beschreef de weg naar Tirana. Met de nadruk op het fraaie Europese avontuur en een voortdurende schuine blik op de vorderingen in de competitie. Tirana ’22 is een boek over het vallen en opstaan van Feyenoord in een onvergetelijk seizoen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.