4,95

Sinds enige tijd tapen wij al onze pakketten af met eigen tape. Steeds vaker krijgen we de vraag of die rollen ook niet te koop zijn, dus dachten we: Waarom niet? Wie wil er nu niet een hele lantaarnpaal in zijn voortuin tapen met Groeten uit Rotterdam?! De rollen zijn PVC tape, zwart gedrukt op een witte ondergrond. Het wit schijnt ietsjes door en komt dus het best tot zijn recht op een lichte ondergrond! De lengte van de rol is +/- 50 meter.

Lekker plakken!!

Op voorraad

Categorieën: ,

Beschrijving

Sinds enige tijd tapen wij al onze pakketten af met onze eigen Groeten uit Rotterdam Taperol. Steeds vaker krijgen we de vraag of die rollen ook niet te koop zijn, dus dachten we: Waarom niet? Wie wil er nu niet een hele lantaarnpaal in zijn voortuin tapen met ons logo? De rollen zijn PVC tape, zwart gedrukt op een witte ondergrond. Het wit schijnt ietsjes door en komt dus het best tot zijn recht op een lichte ondergrond! De lengte van de rol is +/- 50 meter.

Het is een van de meest populaire producten uit de shop, waarom? Waarom niet! Met deze Groeten uit Rotterdam Taperol heb je een mega-sticker in handen hebt. Rol hem uit over een hekwerk van 50 meter. Wikkel er iets mee in. De auto van die vervelende 020-fan uit de straat. Een politie-voertuig. Span hem tussen twee lantaarnpalen om een lang lint te krijgen. Op schiphol de loopband van voor tot achter plakken? De bumper van je auto. De lokale bushalte… De mogelijkheden zijn eindeloos, maar één ding is zeker! Lekker plakken!!

Is dit alles wat we te bieden hebben? Natuurlijk niet! De ‘Groeten uit Rotterdam’ lijn begint steeds verder uit te groeien. Klikkerdeklik hier en check alle andere producten. Geen zin om de knip te trekken…? Check dan voor gratis onze Seaneman in de track: Groeten uit Rotterdam!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.