Vanaf  37,95

Honderden supporters staken duizenden uren tijd in het mogelijk maken van het onmogelijke; 6500 spandoeken vulde alle stoelen in De Kuip. Deze actie kwam in een periode dat er geen publiek bij de wedstrijden van Feyenoord mocht door de corona-maatregelen. De spandoekenzee vervulde de harten van Feyenoorders wereldwijd met trots. Week in week uit werd de spandoeken zee groter en groter. Ter herinnering aan de Spandoeken Zee in De Kuip presenteren wij deze prachtige close-up foto van de spandoeken op de parterre-vakken. Het is net of je terug in het stadion bent!

SKU: Niet beschikbaar Categorie: Tag:

Beschrijving

De spandoekenzee in De Kuip: Het grootste kunstproject dat Nederland ooit heeft gezien. Zo mogen en kunnen we het wel noemen. Feyenoord is echt nooit te evenaren in gekke acties. Honderden supporters staken duizenden uren tijd in het mogelijk maken van het onmogelijke; 6500 spandoeken vulde alle stoelen in De Kuip. Deze actie kwam in een periode dat er geen publiek bij de wedstrijden van Feyenoord mocht door de corona-maatregelen. De spandoekenzee vervulde de harten van Feyenoorders wereldwijd met trots. Week in week uit werd de spandoeken zee groter en groter. Van de een op de andere dag als een donderslag bij heldere hemel moesten de spandoeken uit het stadion verdwijnen met het doel om supporters weer binnen in de stadions te laten.

Tot verdriet van veel supporters verdwenen de spandoeken uit het stadion. De vraag die vaak voor kwam: Stel dat we tijd en ruimte hebben om het terug te leggen? Of ook veel gehoord: Graag zou ik het allemaal nog eens bekijken. Al met al genoeg redenen om de spandoeken zee te vereeuwigen. Dus zonder verdere twijfel en aankondiging: Je kan de spandoekenzee op je gemak bekijken op de speciale website: https://www.spandoekenzee.nl/ speciaal in het leven geroepen door Customvince Creative Studio.

Op zoek naar wat anders? Je kan door hier te klikken alle andere kunstzinnige foto’s van de Spandoeken Zee vinden!

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.