24,95

ONDANKS WACHTLIJST TOCH MIS GEGREPEN? EXCUSES, MAAR: SCHRIJF JE NOGMAALS IN VOOR DE WACHTLIJST! Never stop dreaming 😉 

Op veler-veler-veler verzoek: NEVER STOP DREAMING!! Dit magistrale Europese Seizoen wordt gedomineerd door Feyenoord. Niet alleen door de club, maar ook de supporters doen een flinke gooi naar de titel ’top sfeermakers van Europa’. Dit seizoen zagen jullie al een flink aantal sfeeracties van De Feijenoorder om het elftal naar de volgende ronde te krijgen… met succes! Met als een van de mooiste acties die met Freddy Krueger! Never stop dreaming, luid de boodschap. En wij gaan er met zijn alle voor om die droom te verwezenlijken. Niets zal in de schoot geworpen worden, we zullen moeten knokken en strijden voor het goud. Feyenoord in tirana in de finale. One… Two… Feyenoord is Coming for You!!!!

LET OP: DIT SHIRT VALT ITS GROTER ALS DE STANDAARD FRFC-SHIRTS. DE PASVORM IS DAARDOOR DUS IETS GROTER!

SKU: Niet beschikbaar Categorieën: , Tag:

Beschrijving

NEVER STOP DREAMING!!!! Deze woorden prijkte met letters van bijna 10m hoog boven het publiek uit. Dit gebeurde tijdens de sfeeractie van De Feijenoorder gedurende Feyenoord – Olympique Marseille. Deze wedstrijd begon daardoor gelijk met een vliegende start en zo kwamen wij op 2-0 voor. Het eindresultaat was 3-2 winst voor Feyenoord. En daardoor hadden de Rotterdammers een goede uitgangspositie voor naar Frankrijk.

In en tegen Marseille werd de wedstrijd beslist. Feyenoord speelde gelijk met 0-0. En daarmee kwalificeerde Feyenoord zich als eerst club in de geschiedenis van het Nederlandse voetbal voor de finale van de Conference League.

Helaas was de wedstrijd niet voor ons. Maar dat mag het Europese seizoen niet drukken. Via deze weg verkopen wij binnenkort  het laatste restant van de shirts van de Conference League. Schrijf je voor nu nog in op de wachtlijst. Dan krijg je een mail wanneer alle retouren verwerkt zijn en dan echt de laatste shirts van dit mooie Europese seizoen de deur uit kunnen. Kan je niet wachten? De shirt van one, two, Feyenoord is coming for you! Zijn wel al verkrijgbaar: klik hier. Heb je net naast het net gevist? Zet jezelf op de wachtlijst. Heel misschien als er genoeg mensen zijn dat we dan nog extra kunnen laten maken.

Specificaties van dit Never stop dreaming, T-Shirt

  • Hoogwaardige zeefdruk bedrukking (in meerdere kleuren)
  • Zwarte stof, 100% katoen
  • Valt niet getailleerd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.