2,00

Deze set MAFIA Stickers is gebaseerd op onze (inderdaad, ontworpen door FRFC) anti-MAFIA actie! De stickers zijn A7 formaat en extra zware kwaliteit!

Voor de zeurpietjes onder jullie: MAFIA in het Nederlanders is met dubbel FF, maar aangezien de UEFA geen Nederlandse instantie is… Juist: INTERNATIONALE SPELLING!

Categorieën: ,

Beschrijving

Stickers waren misschien wel een van de eerste dingen die we lieten maken. Back in the day toen stickers nog niet zo heel gewoon waren. Tegenwoordig krijg je bij elke bestelling automatisch één of meerdere stickers, maar je kunt ze natuurlijk ook kopen in setjes van 12 om je stickerhonger te stillen. Deze set MAFIA Stickers is gebaseerd op onze (inderdaad, ontworpen door FRFC maar inmiddels door heel Europa in gebruik) anti-MAFIA vlag! Deze stickers zijn rond gesneden met een flinke diameter. Lekkere grote plakkers dus!

Voor de zeurpietjes onder jullie: MAFIA in het Nederlanders is met dubbel FF, maar aangezien de geen Nederlandse instantie is… Juist: INTERNATIONALE SPELLING!

Onze stickers zijn gemaakt met een plastic-vinyl coating met daaronder een zeefdruk print: wind, water en zon bestendig! Onze stickers blijven na het plakken dus jarenlang prachtig mooi! Het enige nadeel dat eraan kleeft (woordgrap) is dat de stickers relatief eenvoudig te verwijderen zijn (als ze net zijn geplakt). Voor een goede plakker is dat geen obstakel, wij plakken waar niemand bij kan!

Specificatie van de MAFIA Stickers

  • A7 formaat (7,4 cm * 10,5 cm)
  • Hoogwaardige zware kwaliteit sticker
  • Wind en watervast

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…