Feyenoord Jaarboek - Deel 2, Seizoen 2012 - 2013 - Hallo. Daar zijn we weer!
HomeShopAccessoiresBoeken’12 / ’13: Hallo, daar zijn we weer!

’12 / ’13: Hallo, daar zijn we weer!

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 4 klantbeoordelingen
(4 klantbeoordelingen)

 19,08

Op stap met de supporters van Feyenoord: Een compleet en uniek overzicht van het seizoen 2012-13. Meer dan 330 pagina's met verhalen, anekdotes, verslagen en van de 600+ foto's veel nooit eerder gepubliceerd fotomateriaal. Recht uit het hart, voor supporters, door supporters. Het gehele seizoen komt voorbij, niets blijft onbesproken of onbelicht in dit unieke Feyenoord jaarboek. Een sensationeel kijkje achter de schermen in de wereld van Feyenoord supporters, in wederom een onvergetelijk seizoen.

LET OP: DIT JAARBOEK IS UITVERKOCHT EN KOMT OOK NIET MEER OP VOORRAAD!

Uitverkocht

Categorieën: ,

4 beoordelingen voor ’12 / ’13: Hallo, daar zijn we weer!

 1. Waardering 5 uit 5

  Jan van MerwijkAgent

  Dit boek heeft geen dak en geen 100 skyboxen. Ouderwets dus. Maar wel goed voor in de openhaard! 5 sterren!!! En niet zeuren, want wij Maasgebouw gangers hebben gewoon te maken met crisis en de openhaard moet ook branden!

  Pluspunten:
  Heldere boodschap, Rijk geillustreerd, Volledig

 2. Waardering 5 uit 5

  Pim Slokland

  Heerlijk boek, leest net zo soepel weg als het etiket van een fles wijn van de Aldi.

  Pluspunten:
  Heldere boodschap, Rijk geillustreerd, vanuit het hart

 3. Waardering 5 uit 5

  Feijenoorder

  Erg positief verrast door dit boek. Ook voor niet-Feyenoorders het kopen waard. Boek zit vol met verhalen van verschillende personen en is daarbij aangevuld met een hele hoop HD foto’s, waarvan de meeste nog nooit vertoond. Een geweldig boek dat in een ruk uit te lezen is. In een paar minuten zit je in Marbella, Kiev of Praag. Maar ook Nederlandse steden uit de Eredivisie worden aangedaan. Kan niet wachten op het volgende jaarboek!!

  Pluspunten:
  Overzichtelijk, Rijk geillustreerd, leest snel weg, veel variatie

 4. Waardering 5 uit 5

  FFWD

  Wat een heerlijk boek, must-have voor elke Feijenoorder (en eigenlijk ook voor elke niet-voetbalsupporter, zodat zij ook eens uit eerste hand lezen wat die gasten nu werkelijk meemaken). Regelmatig bijna in m’n broek gezeken van het lachen, maar ook een traantje weggepinkt bij het verhaal over die vader en z’n zieke zoontje.

  Lekker geschreven, leest makkelijk weg. Veel variatie. Prachtige foto’s. Hulde!

  Pluspunten:
  Rijk geillustreerd, Volledig, humoristisch

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beschrijving

Sinds jaar en dag is Feyenoord de club van het volk. Na het succesvolle en roemruchte en oh-zo roerige seizoen 2011-2012 besluit een gedeelte van de auteurs van het vorige jaarboek “I’m Feyenoord Till I Die” de pen weer op te pakken. Aangevuld met letterlijk een Legioen aan nieuwe schrijvers en fotografen zorgt dit wederom voor een spetterend Feyenoord jaarboek recht uit het Feyenoord-hart.

Van Kiev naar Praag naar Europa-uit. Van bijna verlenging in Nijmegen naar verlenging en penalty’s in Heerenveen tot eruit in Eindhoven. Van een brandend Hardrock Café in Praag tot een super lachwekkende dag in Amsterdam en een bijna hakpartij op de tribune in Tilburg. Dit seizoen wat minder gesprekken met de anti-Feyenoord directie waardoor ook wij eens een plezierig seizoen mochten beleven. Een lach (of twee, drie, vier, vijf… schaterlach!) en een enkele traan. Alles komt voorbij in dit Feyenoord jaarboek, want met elkaar kunnen we zeker weer onverminderd claimen: Waar Feyenoord was waren wij!

Wederom meer dan 300 pagina’s dik! Vele honderden niet eerder vertoonde foto’s uit alle hoeken en gaten. Niets blijft onbesproken en andermaal gaan vele geheime deuren open. Niet eerder vertelde unieke verhalen die dit seizoen kleur hebben gegeven, in chronologische volgorde. Van begin tot eind waren we er weer bij.

Andermaal een uniek seizoen in al zijn glorie en deceptie dus maak je borst maar nat, want: “Hallo daar zijn we weer..!”

Productinformatie:

 • Auteurs: diverse Feijenoorders
 • Soort: met illustraties
 • Taal: Nederlands
 • Afmetingen: 22x240x170 mm
 • Gewicht: 830 gram
 • Druk: 1