4,99

Superdeal!

6 exclusieve Groene Haas stickers samengevoegd in één stickerpakket!

Uitverkocht

Zet jezelf op de wachtlijst om een email te krijgen zodra dit product op voorraad is

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Groene Haas – Stickerpakket!

Let op Superdeal! Een hele berg verschillende FRFC1908 stickers uit ons sticker assortiment in één pakketje. 6 exclusieve Europacup 1 stickers samengevoegd in een stickerpakket!

Het Groene Haas – Stickerpakket. Een nieuwe sticker-set voor onze sticker geile supporters. Feyenoord heeft bij uitstek de meeste stickeraars van heel het land. Maakt niet uit waar je komt overal vind je wel een sticker van Feyenoord. Met dit pakket kan je er ook voor zorgen dat iedereen ziet welke mascotte wij hebben. Een echte Groene Haas – Stickerpakket voor de uitwedstrijden of thuiswedstrijden, binnenlands of in het buitenland! Meestal zijn de stickers rechthoekig, maar we kregen steeds meer vragen of we niet ook wat meer ronde stickers konden uitbrengen. Vandaar deze ronde stickerset.

Wij hebben natuurlijk nog een ruim assortiment van andere stickers, mocht je deze toch niet leuk of mooi vinden. Klik daarvoor hier!

Al onze stickers zijn natuurlijk bedoeld voor privé doeleinden. En zijn niet bedoeld voor de openbare ruimte. FRFC1908 draagt geen verantwoordelijkheid voor wat haar supporters doen met de stickers. FRFC1908 draagt geen verantwoordelijkheid en/of aansprakelijkheid voor stickers die toch daar worden geplakt.

Specificatie van de Stickers

  • A7 formaat (7,4 cm * 10,5 cm)
  • Hoogwaardige zware kwaliteit sticker
  • Wind en watervast

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.